5 AYLIK OTURUM ILE VIZE BASVURUSU

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: 5 AYLIK OTURUM ILE VIZE BASVURUSU

Mesaj gönderen nevilen »

bak topiclerde yazdim baya.kisaca antwerpeni denemeni tavsiye etmem,bi arkadsim daha ayni sorunla karsi karsiya su an.ogrendigimiz 5 ay dolmadan 5 yillik kartini alamayacagin.fakat ben acemiyim bu islerle 8 ,9 aydir ilgileniyorum.benden daha kidemliler var.onlara danis kardesim.allah isini rast getirsin

Saltuk
NT1
NT1

Mesaj gönderen Saltuk »

İk wist niet wat liefde betekende, maar toen ik jou zag voelde ik het meteen.

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

saltuk kafana takilan bisi oldumu sor kardesim,bu isler yardim olmadan yurumuyo.arkadslar ilgileninr,ben de bildiklerimi anlatirim sana.allah yardimcin olsun

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

ıns hayırlıs olur ama benım fıkrımce su an herseyı prosudure gore yapıyolar yanı bes ay dolmadan 5 yıllık kartı alamıyosun bence baya bı zor olur ama yınede sans var tabı

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön