sağlık sığortası duzenlı kullanılan ilacı karşılar mı?

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
acer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Re: sağlık sığortası duzenlı kullanılan ilacı karşılar mı?

Mesaj gönderen acer »

ya nevilen ferhat alemsiniz guldum vallahi boyle saka olurmu bende inandim ferhata resmen ...... gidicisin diyorsun
ferhat allah sifani versin her ilac her ulkede var bunu zaten biliyorsun turkiye gibi bir devlet 1 milyarlik ilaca para almiyorsa belcike hic almaz alsada vergi oder sikma canini
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009

ferhat
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen ferhat »

ya bu nevılen bole bırısı ıste:)ben ona ole bı saka yapıcamkı gorucek o:) acer kardesım sanada tesekkur ederım ıcımı rahatlatıyorsunuz.ınsalah bı sıkıntı yasasmam ınsalalh burdakı gıbı ordada ılacıı raht bı sekılde alabılırım.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Belcikaya saglam mis gibi saglik sigorta islemlerini bitiriniz!!
Esiniz sizi tam saglik policesini(paketini)setsiz, ilk oturumunuzu(verginumaranizi)Yerlesim islemlerini aliniz
ilaclariniz tabii ki orda da ucretle ucuz alabilirsiniz turkiyeden recete getirip orda da alabilirsiniz isderseniz ev dr tarafindan(turk uzman doktoktorlar)cok bulunuyor Belcikada
gidipde alabilirsiniz recete ile isderseniz ev dr yazdirip o ilaclari alirsiniz once saglam olarak bu ulkeye giriniz ok
Saglik karnenizi elinizde olsun sagliginizda mutlu olursunuz belkide ileri gunlerde saglikli olurmusunuz mutluluk,nese yasam,beraberlik, temiz hava, Dil derleri kurslari takipi kreyatiflesmis olursunuz!!

Burun kanamasinda bir boset sisiriniz(ufleyerek)kesilik kanama Korkmayiniz Bazen Sigara icersenizde kesilik Belki burda burun Ameliyatindan gecebilirsiniz sik sik olmamasi icin!

Tedaviniz burda daha kolay dr turk Doktorlari once iletisim alisiniz daha sonra Belcika doktorlari(Hastalerde tedavi)munkun kurtulursunuz!
Turkiiyede kanama kesici ilaclar cikti neden bunlari sizlere vermiyorlar ki!!!
Turkiyede bir cok kanamaya karsi direk durdurucu bitkisel kesin ilaclar cikti yan etkisi yok!!!!

Gecmis olsun, bol maden suyu ic,meyve ,Elma vs ye Saglamlasirsin kolay gelsin!!!

ferhat
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen ferhat »

hemofılı a hastalıgı gecıcı bı hastalık degıl.benle mezara kadar gıdıcek.benım hastalıgımın tedavısı bellı.bı yerım kanadıgı zaman yada bı yerım sıstıgı zaman ıc kanama oldugu zaman faktör VIII ılacını kullanmam gerekıyor.ve bu ılac dmardan ıgne yolu ıle kullanıyorum.kanamayı durduruyo.o yuzden tek sıkıntım ılacımı alıp alamıcagım konusundakı tereduttlerım.burda tr de raporumla cok sukur bı sıkıntı yasamadan alıyorum.belcıkada da ınsalah bı sıkıntı yasamam.gelınce sızınle ırtıbata gecıcem benı dogru sekılde yonlendırırsenız cok sevınırım.cunkı bu konu benım ıcın cok onemlı.ılacımı raht bı sekılde alabılmem lazım.

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

ferhat yazdı:cok tesekkur ederım Allah razı olsun.bu sorun benı cok sıkıntıya sokuyo.yanı ayda 135 euro sıgorta odemesını yaparsak ve dedıgnız o paketı secersek ılacımı alabılırım ucretsız demı?dogru mu anladım.?

Belcikada Saglik sigortasi Hollanda dan daha dusuk ordaki saglik masraflari karsilama sigorta primlerinde aylik(senecek) lere dikkat edersiniz!
ornegin yilda bir kez ilac masraflari 10000 euro yu gecerse 150 euro kendi cebimden odemem gerekir o sekilde! ayni zamanda saglik sigorta sirketi haslanmis oldugun sigortali gunden itibaren ilaclarinizin ucretini(declare)geri alabilirsiniz elden odeseniz dahi!!!
O yuzden en iyi saglik sigortasi belcikada ki hangisi(sssk)sosyal sigortalarla anlasmali sigorta yi seciniz kolay gelsin!!
saglik masraflari(disci ve Dis temizlik her 3 aylik bakim)masraflari ilac hastalik(hastane)masraflari bu konuda yuksek butcenize uygun saglik policesinin comple paketini seciniz!!

Esiniz zaten sigortali o daha iyi bilmesi gerekir secenekleri!!!!!!!!!

yasgok
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: Trabzon
Yabanci_Ulke: Belcika - Beverlo/ Beringen

Mesaj gönderen yasgok »

en garanti bilgi sen git bagli oldugun saglik sigortasina sor burda kim ne derse tam olarak dogru olmayabilir en olumlu cevabi sen bagli oldugun saglik sigortasindan alabilirsin.
Bayraklari bayrak yapan uzerindeki kandir, Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir.
Resim

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön