belçika aile birleşimi vizesi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
Re: belçika aile birleşimi vizesi
kardes bunlarin hepsini esinin getirmesi gerekli esin belcikadan alip getirecek,bence tercumeleri esin belcikada yaptirip sana maille gondersin.sende belediyeye goturup gosterirsin ve evraklar dogruysa esin opostil yaptirip gelirken sana getirir.allah yardimcin olsun kolay gelsin kardesim.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons
kardesım ben sana hep eksık yazıyorum kusura bakma...sımdı ben 2 hafta once antep evlenme daıreısıne gttım onlara sordum ordakı memur bana esının uluslar arası evlılık ızın belgesı alması gerekdedı..sen once gıt gazıantep nufustan yabancı bıryle elenecegını sole onlar sana evrakları ne yapman gerktgını soler dedı..bende kızın kımlık fotokopısı ıle gazantepp nufus daıresıne gıttım basvurda bulunduum apostılı ımzalttım muhurlettım kıza postaladım kardesım...yaklasık 10gun oldu kıza soledım sende orda kendı beledıyenden bu kaguıdı apostıl yaacaksın dedım kız kagıtları ıcerı verdı ama beklemsi gerektguını solemısler yaklasık 10gundur beklıyrz mehmet kardes..bu carsamba gunu kısmetse apostılı alcak...bunun ıcnde kızın zaten nufus kagıdı var benımde tum bılgılerım var..bu evrakındısında gereklı olanlarıda sor dedım kıza ne gerekıyor dıye onuda sorcak...eksık olursa ordan hazırla tamamla dedım ...hatta kıza sunu soledım ben trde evlenecegım turk bırısyle ne yapmalıyım ne gereklı de dıye sor dedım baklaım beklıyorum...artı senın soledıgın evraklarıda ıstedım kızdan kımlık tercumesını burdan yaparız sorun dedım noterden olur dımı...ıkametgah kagıdınıda ordakı beledıyesınde alcaka onuda soledım tercumesını burdan yaptıtırz yıne ...apostılı zatn cok oldu yollayalı baska ne gerklı bılmıyorum kardesım..kızın ordakı dogum belgesı gereklı sanırım bırde olemı..?? ama kımlık bunu ıspatlamıyor mu mehmet yınede öle bır belge getrmesımı gereklı?...tum detyalar bu kardesım sımdı oldu..teskkurler ayrıca gunaydınnn...gununun guzel gecmesı dılegyle
- mehmet-33
- Mezun-BE
gunaydin kardesim, sana yazdigim kagitlari esin getirsin sana lazim olacak onlar.(formul A) bu dogum kayit ornegi kimlik yeterli degil.ayrica esin belcikada nerde yasiyor?biraz sikintili bu isler ama katlanacaksin yapacak bisey yok.ben buralardayim hadi sana kolay gelsin gorusuruz.
-
- NT1
selam kardesımm...tamam canım katlanaagız herkesın gectıgı bu yoldan bızde gececegız... uluslar aası evlenme ruhsatı,kımlık belgesı ve dogum kagıt belgesı...bu 3 belge dımı kardesım baskada bırsey yok ıns..umartım tek kalemde hallederız bızde..saol canım kardesım aeol..yazarım sana tekrar..hersey ıcın cok saol
-
- NT1
bu arada esım belcıkada mons da yasıyor...turk olmadgını solemıstım mehmet sanırım ılser bu yuzden zor olury dımı...
- mehmet-33
- Mezun-BE
yok canim alakasi bile yokk,vize vz diger isler icin daha kolay olacakkk gorurusunnn.hadi rastgeleeeeeeeeeeee.
-
- NT1
eywallah kardesımm kralsınnnnnnnnnnnnnnn:):) baskada soyleyecek bısey yok...saolasınn::)))
- mehmet-33
- Mezun-BE
evet sana yazdiklarimi iste getirsinn,once orda tercume ettirip sana gondersin maille,sende nufusa veya belediyedeki evlendirme memuruna goster onlar onay verirse apostillettirip getirsin.sadece bu 3 evrakk.
-
- NT1
mehmet ben zatne onu yaptım abı kız bana kımlık foto kopısını yolladı once bend eonu alıp evlenme daıresıne ggtım oda nufusa yolladı benı bunu apostıl ettır kıza yolla dedı oda yaptırıp sana yollasısın sonra bıze getır dedı kız yaptrıdı yolldagım belgelerı apostıl...kısmte olursa temmuz 4tde o belgelerle gelcek ..kımlık ve ıkametgahda getrıcek soledım...yanı bunları yapalı 10gunden fazla oldu mehmet baska bırsey yok sanırım..bıde senın ekledıgın dogum kagıt belgesımı sertıfıkasımı ne olnu getrcek baskada bırsey yok dogrumu canım kardesım...yaa valla goruyorsu gergınlıgımı sureklı aynı soruları soruyorum sendne teyıt etmenı beklıyorum ...kusuruma bakma canım kardesımm..ok..
- mehmet-33
- Mezun-BE
onemli degil sorulara bildigim kadariyla cevap vermeye calisirim.dogru baska bir evrak gerekmiyor evlilik icin.az kalmis kardesim hadi bakalim insallah hersey yolinda gidecek.