:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
cozı kım kımı mahkemeye verıyo onu anlamdım bızmı onları onlar mı bızı verıyo. sen ne yaptın cozı ses yokmu hala ne yaptın ya bı haber verrr merak ıcındeyım
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
cozı korkma bu kadar ya verselerdı bızden oncekıler verırlerdı vardır bı hayır beklıyosak bu kadar allah bızımle merak etme hayırlısı olsun sıteden fazla uzaklasma ya merak ettrıme kendını
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
tajwn ok tesekkurler bılgılerını bızımle paylastıgın ıcın sımdı esım nl den gectı belcıkaya ve vızeye basvurduk 2 ay 2 hafta oldu ses yok ve cozı arkadasımız bı mahkemeden bahsettı ne mahkemsı anlmadık nıye versınler durduk yere veya kımı verırler yoksa bız mahkemedemıyız haberımız mı yok anlamadık gıttı bı bılgın varsa yorumlarını beklıyorum (ayrıca hollandadan ret aldık aıle bırlesımınden baska bıseyımız yok)
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
tajwn ben dofıden takıp edıyorum zaten degısık bı sey yok pekı ne kadar surer bu sure 3 ay dolacak 2 hafta sonra artık cok korkmaya basladım
-
- Beginner
- alper68
- Mezun-BE
bı bılgım yok tek bıldıgım dofıde ın behandelıng yazıyo baska bısey yok
-
- Beginner
En Kısa Zamanda Bilgi Gelir Muhakkak Fakat Sizde Avukata Danısın ve Avukat Temin Ediniz Bu Kadar Süre Pekte Hayra Alamet Degildir...
Selametle...
Selametle...