belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Re: belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Mesaj gönderen bener can »

alper68 yazdı:bener dostum bu tercumeyı noter ısını apostılı ben (68 aksarayda kalıyorum)aksarayda yaptırsam olur demı ankarada perısan olmasak yanı ve evrakları ıngılızce tercume yaptırmayı dusunuyorum sorun cıkarmı acaba. dostum verdıgın bılgıler ıcın cok sagol baya aydınlandım cok tesekkurler dostum bener sanada umarım sıkıntı olmuyorum

slm tercumeyı yaptır ıng olabılır zaten 3 dılde yapılıyomus bız ıngılızce yaptırdık sen de yaptırabılırsın. sonra notere gotur. baglı bulundugun ılde yaptırabılırsın sorun cıkmaz bızde bodrumda yaptırdık muglaya gıtmedık. ankarada sadece sıcıl genel mudurlugu adresını verıcem KIZILAY TUNA CADDESI NO 10 ANKARA burda sadece bu ıslemını al sonra kalacagın otele gıt bır gun sonrada sabah randevusu alıcaksın zaten sabahta MAHATMA GANDHI CAD NO 40 GAZIOSMANPASA ANKARA ıks bınasına gıt evragın tamsa aynı gun ogleden sonra aksaraya donersın evragın eksıkse ogleden sonrayı bekler evragını verırsın cıkmaz ınsallah. yanı ankarada sadece sıcıl genel mud gıdeceksın baska ısın yok ankara da. bıde ıks randevu. ıks bınasına yakın otel bız taksıcıye sorduk sadece 1 otel bulabıldık dıgerlerı cok pahalıydı oraları oda 140 ytl daha ucuz asagılarda var dedıler orasıda ıks bınasına az uzak taksıyle sabah erken kalk ıks bınasına gıt ona gore hazırlıklı ol. yardımcı olabılıyosam ne mutlu bana ıyı gunler.

ceylanzg
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen ceylanzg »

bener can yazdı:bu hafta 11 hafta oldu belcıka konsolosluguna gıdelı hala cevap yok esım belcıkayı aradı bugun haftaya kesın bı cevap verıceklermıs. acaba kesın bı cevap verırlermı kafam cok karısık .
sana suan dediklerini bana 9 ay boyunca dediler..

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

ceylanzg yazdı:
bener can yazdı:bu hafta 11 hafta oldu belcıka konsolosluguna gıdelı hala cevap yok esım belcıkayı aradı bugun haftaya kesın bı cevap verıceklermıs. acaba kesın bı cevap verırlermı kafam cok karısık .
sana suan dediklerini bana 9 ay boyunca dediler..
cok canımı sıktı yaa senın butun dosyan tammıydı. bugun ruyamda sıyah canta gordum ama gıdecem heralde dedım

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

Mesaj gönderen sekerpinari »

arkadaslar yaptiracaginiz tercumeler FRANSIZCA olsun cunku bunuda dikkate aliyorlar cunku brukselden incelendigi icin evraklariniz oerada fransizca istiyorlar yani fransizca cevirisi varken ingilizceyi tercih etmeyin
(bundan sonra tercume yaptiracak olan arkadaslar icin)

ayrica konsolosluklarda 6 hafta ile 9 ay gibi bir sure var yani 6 haftada da gelebilir 9 aydada iyi calismalar
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

sekerpinari yazdı:arkadaslar yaptiracaginiz tercumeler FRANSIZCA olsun cunku bunuda dikkate aliyorlar cunku brukselden incelendigi icin evraklariniz oerada fransizca istiyorlar yani fransizca cevirisi varken ingilizceyi tercih etmeyin
(bundan sonra tercume yaptiracak olan arkadaslar icin)

ayrica konsolosluklarda 6 hafta ile 9 ay gibi bir sure var yani 6 haftada da gelebilir 9 aydada iyi calismalar
sekerpınarı ben ıng yaptırdım sorun cıkmadı ılk 10 gunde sorun cıkarmıs dedıler 12 hafta oldu. sende haklısın sekerpınarı dogru soyluyosun bız bunu dusunemedık alper arkadasım sen bana uyma sen fransızca yaptır o zmaan

ayrıca 6 gunde alanda var demı?

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

alper68 yazdı:ok dostum anlastık

alper arkadas naptın son durumun ne ıslemlere basladınmı?

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen prenses »

çok tesekkürler

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

bener can yazdı:
alper68 yazdı:ok dostum anlastık

alper arkadas naptın son durumun ne ıslemlere basladınmı?

arkadaslar saat 6 30 da aksam az once yanı 15 dk once vızem geldı

ugur abı pınarım
ufosssssssssss
vızem geldı

alper vızem geldı

herkese bu mutlulugu yasatsın allahım sevınclıyım ne yapıcamı bılmıyorum bugun tam 3 ay oldu haftaya kesın haber verıcem demıslerdı kesın haberım geldı ıste allahım sukurler olsun sana cok sukur

Kilitli

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön