vizemizi nasil takip edecegiz ?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons
Re: vizemizi nasil takip edecegiz ?
selam sevgılı arkadaslar tum o guzel yorumlarınız ıcın bılgılerınız ıcın tesekkur ederım dıllerınıze saglık..allah kım ne ıstıyorsa gönlune gore versın ınsaallah..hepınızın yolu acık olsun..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Zonguldak
- Yabanci_Ulke: Belcika
Kuzey kardesim onemli degil, ben sadece bildigim kadariyla sana soyledim, esine soyle o verdigim foruma mutlaka baksin oradan butun istediginiz bilgileri alabilirsiniz, ben sadece sana sunu soyleyeyim bilmiyorum esinin oturdugu yerde fransizca mi konusuyorlar ama kendine ogret, cunku burda ingilizce bilmek bes para etmiyor! Bu belcika acayip biyer burda fransizca,hollandaca,vede almanca konusuyorlar sehirine gore degisiyor, ben antwerpende oturuyorum burda hollandaca konusuyorlar, bruksel valon tarafina gittiginde fransizca, yani karman karisik
-
- NT1
valla esım fransızca konusuyor huzur kı fransız sanırım bu drumda.. belcıka monsda yasıyorlar..ben trde yasıyorum gazıantepte..esımde yanımda bırlıkte yasıyoruz burda...valla ben soyleyecek soz bulamıyorum bu vıze ısıne allahtan hayırlsını dılıyorum sadece..kıb
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
ben dofinin sitesine hergun bi bakiorum daha 1hafta oldu ama yok bisi :/
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
ayse bu aralar vizeler çok hizli bir sekilde çikiyor sende bir cevap alirsin 1 aya kadar insallah
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: belçika willebroek
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
2gunde bruksele gonderildiyse 2haftada isleme alinsin lutfen bi zahmet 1aydada ciksin istiyorum cok bisimi istiorumki
saka bi yana sbairsizlandim iste herkesinki catir cutur cikinca darisi gsarac kardesimize oncelikle, sonra bana benden sonra basvuran kadire
saka bi yana sbairsizlandim iste herkesinki catir cutur cikinca darisi gsarac kardesimize oncelikle, sonra bana benden sonra basvuran kadire
iks evrak teslimi : 08/06/2012
ACCORD ! 01/08/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT1
slmlar gunaydın arkadaslar...ben farklı bırsey sormak ıstıyorum sımdı...dıyelımkı burdan trden evlılık vızesı talebınde bulunmasam sadece turıst vızesı alsam 1.2.3 ay...vs ve orda yasamak ıstedıgımızı beyan etsek esım trde denedı ama yapamadı çünkü..kalma sansım nedır olurmu yanı arkadaslar? belcıka da yasayan oturum almıs avukat arkadaslar tecrubesı olanlar yada bırılerıne danısacak olan tum arkadaslarıma soruyorum..saygılar sevgıler..
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcıka-antwerpen
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: belçika