:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Beginner
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Sagol arkadasim, insaallah dedigin gibidir ve eve tekrar controle gelmezler, cunki cok sorun cikar o zaman, yanliz kalamadigim icin esim gelene kadar hollandada ailemle kaliyorum, simdi control icin orada kalmam cok zor...
Ama simdi kafam karisti cozi03, size kontrole gelmemisler, yasgoklara controle gelmisler.. baska baska uygulamalarimi var bunlarin aceba...
Bu arada sen su anda esinin yanindamisin yoksa tr demisin? vizen eline ulastimi?
Ama simdi kafam karisti cozi03, size kontrole gelmemisler, yasgoklara controle gelmisler.. baska baska uygulamalarimi var bunlarin aceba...
Bu arada sen su anda esinin yanindamisin yoksa tr demisin? vizen eline ulastimi?
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
allah yardımcın olsun orda ınsallah hersey umdugun gıbı cıkar cozı bıletı nereye aldın ve ne kadar bılet cozı
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
en ıyısını yapmısın bende belkı oyle yapabılırım eger cıkarsa tabı
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Beginner
Alper68 , biliyorum cok zor ama sabretmelisin , sonucta bu asamaya gelinceye kadar cok cektik... ben bazen dusunuyorumda, bu kadar uzun yolu kat edebilmecegimiz konusunda bazen buyuk bunalimlara giriyordum, ama sabrettim ( zor oldu, bu yuzden esimlede tartismalar yasadik ama ) allahin izini ile su andaki duruma kadar geldik, bundan sonrasida bir sekilde sonuclacak, sadece kimisi bir kac bekleyor , kimisi daha uzun sure bekliyor... onemli olan sabrin sonunda amacimiza ulasacagimiz ve allahin izini ile bu kotu gunleri esimiz artik ayrilmamak uzere yanimizda oldugunda unutacagiz.. Yaradan bize su anki ayriliklardan buyuk ve kotu ayriliklar nasip etmesin... Sonu kavusmak olan ayriliklar da guzeldir... Yaradan cumlemizin yar ve yardimcisi olsun, islerimizde kolaylik versin, hayirlisi ile en kisa zamanda eslerimize kavusmayi nasip etsin insaallahhh...
Cozi03 simdiden gozun aydin deyim ben, darisi esini bekleyenlerin basina insallah.. bundan sonra basarilar ve mutluluklar dilerim sana ve cumlesine...
Cozi03 simdiden gozun aydin deyim ben, darisi esini bekleyenlerin basina insallah.. bundan sonra basarilar ve mutluluklar dilerim sana ve cumlesine...
- alper68
- Mezun-BE
nılıbahım ıns ıns dedıgın gıbı bıraz sabır umarım bızde o gunlerı gorecez ıns dedegın gıbı zor asamalar yasadık ama ıns ustesınden gelecez