:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Mesaj gönderen nevilen »

sevgili dostum alper

ben dahi (!) sorularin genelinin basit capli oldugunu,ozellikle eski yazilari takip edince anliyabiliyorum.ama birilerinin ilgilenmesi gerekiyor.inan,elimden geldigince faydali olabilmeye calisiorum,beni tetikleyen yegane seyde,ozellikle senden ve diger arkadaslardan gordugum destek,yardimlasma.ben aslen senden ogrendiklerimi arkadaslara yansitmaya,biseylere umut olabilmeye calisiyorum,moral destek motivasyon namina.eski arkadaslara sitemini muhakkak anliorum,fakat senden bir ricam,bir dilegim var.ne olursa olsun;capi,yapisi,derecesi nasil olursa olsun burdaki arkadaslarin cevap aradigi bi dolu sorun var.hergun goruyorum.digerleri olmasada senin destek olman gerekir.kardeslerin turkusu deil tabi niyetimiz,ama bu yollar engebeli,huzunlu,hep dikenli bunun icin muhakkak birilerinin el atmasi,destek yol gosterme,tesvik namina biseyler yapmasi gerekiyor.sevgili sansli kardesim dende allah razi olsun ilgisini alakasini eksik etmiyor.ama sende yokla.bizdende dualarini eksik etme,bizim dualarimiz daima seninle.
umarim,yeni dunyanda,yeni yasantinda
umdugun hayal ettigin butun guzellikleri yasarsin.

taleben,kardesin;
nevilen

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

nevilen yazdı:sevgili dostum alper

ben dahi (!) sorularin genelinin basit capli oldugunu,ozellikle eski yazilari takip edince anliyabiliyorum.ama birilerinin ilgilenmesi gerekiyor.inan,elimden geldigince faydali olabilmeye calisiorum,beni tetikleyen yegane seyde,ozellikle senden ve diger arkadaslardan gordugum destek,yardimlasma.ben aslen senden ogrendiklerimi arkadaslara yansitmaya,biseylere umut olabilmeye calisiyorum,moral destek motivasyon namina.eski arkadaslara sitemini muhakkak anliorum,fakat senden bir ricam,bir dilegim var.ne olursa olsun;capi,yapisi,derecesi nasil olursa olsun burdaki arkadaslarin cevap aradigi bi dolu sorun var.hergun goruyorum.digerleri olmasada senin destek olman gerekir.kardeslerin turkusu deil tabi niyetimiz,ama bu yollar engebeli,huzunlu,hep dikenli bunun icin muhakkak birilerinin el atmasi,destek yol gosterme,tesvik namina biseyler yapmasi gerekiyor.sevgili sansli kardesim dende allah razi olsun ilgisini alakasini eksik etmiyor.ama sende yokla.bizdende dualarini eksik etme,bizim dualarimiz daima seninle.
umarim,yeni dunyanda,yeni yasantinda
umdugun hayal ettigin butun guzellikleri yasarsin.

taleben,kardesin;
nevilen

allah razi olsun kardesim boyle guzel seyler duymak cokguzel,azda olsa dedigin gibi umut olabildiysem,moral olabildiysem inan cok ama cok sevinirim,,,sorulan sorular asagi yukari ayni oldugu icin arkdsmza basit gelebilir ama ne olursa olsun bence yardimci olmak adina bi iki satir bile olsa biseyler yazmak gerekir diye dusunuyorum,,,,butun site arkdslarimin rabbim gonlune gore versin ins ins ins...
:geek: :geek: :geek:
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

haklisiniz arkadaslar ne deseniz ama iste nebilim ben bu sitenin basindan beri burdayim onceki kapanan sitedede aktifdim 2 yil oldu nerdeyse burda olalali ben o kadar kisiye ayrdim ettim ki kimler geldi kimler gecti ama benim bi soruma inan cevap vern olmadi iki ayda buda benim cok zoruma gitti en son benim yazdigim mesaj duruyo o baslik altinda bunlara kizdim kimse bilmezsse en azindan arastirmaya calsiyodu ama simdi kimse bakmiyo bile ama her ne olursa olsun ben burdayim merak etme herzaman elim ve kulagim burda buna inann ben hickimse degilim eger gidecek olsaydim coktan giderdim burdan ama bende yasadigimi bildigimi birilerine aktarmam lazim yardim icin burdayim baska bi niyetimiz yokki neyse herkesten allah razi olsun biz elimizden geleni yapmaya devam edecezzzzz

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

alper68 yazdı:haklisiniz arkadaslar ne deseniz ama iste nebilim ben bu sitenin basindan beri burdayim onceki kapanan sitedede aktifdim 2 yil oldu nerdeyse burda olalali ben o kadar kisiye ayrdim ettim ki kimler geldi kimler gecti ama benim bi soruma inan cevap vern olmadi iki ayda buda benim cok zoruma gitti en son benim yazdigim mesaj duruyo o baslik altinda bunlara kizdim kimse bilmezsse en azindan arastirmaya calsiyodu ama simdi kimse bakmiyo bile ama her ne olursa olsun ben burdayim merak etme herzaman elim ve kulagim burda buna inann ben hickimse degilim eger gidecek olsaydim coktan giderdim burdan ama bende yasadigimi bildigimi birilerine aktarmam lazim yardim icin burdayim baska bi niyetimiz yokki neyse herkesten allah razi olsun biz elimizden geleni yapmaya devam edecezzzzz
allah razi olsun arkdsm,biliyorum yazilarini cogu kisiye cok yardimin oldu,inan ben nl den basvuranlardan olmama ragmen belcika hakkinda olabildiince yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigince,,,hatta belcika bolumunde yazilan butun msjlarida okuyorum senin msjinida okudumm ama bilgim olmaddan bisey yazmak istemedim cunku bu kagit evrak ulke isleri ciddi isler yapilan en ufak bi yanlislik insanlarin yillarca ugrasmasina yol aciyo,bende buna sebep olmak istemedigimden acikcasi bilmedigim konularda yazamiyorum,ama bu sekilde gecis yapmak isteyen arkdslarda cok sitede umarim biri cvp vericektir,,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

ahmet03
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen ahmet03 »

slm aleyküm millet ben belcikaya aile birlesimi olarak bas vuru yaptim ve benim pasaportu göndermisler ve de icind e yabanci dil yazan kagitlar var nedir acaba akte van kennısgevıng ne ola bilir retmi neden bukadar kagit var icerisinde

yenibirhayat
NT1
NT1

Mesaj gönderen yenibirhayat »

flaky
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: mersin
Yabanci_Ulke: belçika-antwerpen

Mesaj gönderen flaky »