alper yada bilgisi olan diger arkadslar bakabilir mi :(:(
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: alper yada bilgisi olan diger arkadslar bakabilir mi :(:(
bır tek ben degıl arkadasım hepımızınısı gucu rast gelsın
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
alperim burlarda misin dostum,,ya su topic e bi baksana ya,,nolcak bu is.bi bilgin varsa yazsana alperim.
allaha emanet kal
allaha emanet kal
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
ya ben buralardayım dostlarım ama benım yapabılecegım ne kı soyle yapayım topıgın nesı var yanı sıkayetın ne nevılen anlat cozum bulmaya calısalım
-
- Mezun-BE
alperim sikayet degil kardesim ,,ya ben cok kotu oluyorum bu insanlara,biz kimden ne yardim alabiliriz ki,,napabiliriz diye soruyorum kardesim ya,,bende biliyorum o belediye serefsiz.e alperim soyle olurmu kardesim,,simdi bizde 5 yillik karti var,, gorunuyo ki bu antwerpen belediyesi hic yardimci olmucak aksine engellicek,,e su an baska bi sehre tasinsa,,cunku biktik biz bunlarin serefsizliginden,,oyle basvuralim oluyosa,yani bu antwerpen belli ,artik adamlar delirtir insani,,ee kardes ben red yesem nolur,,,senin bu konuda tecruben var,,nolur sanki red verseler,,5 yilligi alinca yine basvursak bize bi eksisi oluyomu sanki,,
alper vallhi baska bi sorcak yer olmadiginda rahatsiz ettik,,hakkini helal et kusura bakma kardesim
alper vallhi baska bi sorcak yer olmadiginda rahatsiz ettik,,hakkini helal et kusura bakma kardesim
-
- Mezun-BE
alper kardes ben sana burdan yaziyorum insallah cevaplarsin kardesim.ya ben pasaportu yeniledim.basvurcam vizeye. senden bikac bisey ogrensem baslangicta kardesim. once ind yi ariyoruz demi ,telefonda kartla odeme yapip randevu mu alioyoruz telde,,yoksa odeme yapip ,,,''ne yapmam lazim,hangi belgeleri getirmem lazim diye '' mi soruyoruz ,yoksa onlar yanina mi cagiriyo,,nasil isliyo kardesim,,baslangic icin yardimci olur musun,yol gosterir misin kardesim .