Bugün Vize Ret Alanlar!
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: belçika
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Bursa
- Yabanci_Ulke: Belçika (Brüksel)
Re: Bugün Vize Ret Alanlar!
Insallah dedigin gibi çikar... ama baksana illa bir sorun buluyorlar, bende ev için baya korkuyorum açikcasi
-
- NT3
-
- NT2
Benim deneme sürem 6 aydi. Ama buna patron karar verir...
Ben su anda sekreter olarak çalisiyorum bir lojistik sirketinde ve kontratlari kendim hazirladigim için iyi biliyorum. Deneme süresine patron karar verir bizim sirkette çalisan soförlere genelde 2 hafta deneme süresi yapiyorlar.. En az 1 hafta deneme süresi yapilabiliyorlar. Esinin kendisi ise müracaat ederken bu konuda anlasmasi gerek..
Ben su anda sekreter olarak çalisiyorum bir lojistik sirketinde ve kontratlari kendim hazirladigim için iyi biliyorum. Deneme süresine patron karar verir bizim sirkette çalisan soförlere genelde 2 hafta deneme süresi yapiyorlar.. En az 1 hafta deneme süresi yapilabiliyorlar. Esinin kendisi ise müracaat ederken bu konuda anlasmasi gerek..
-
- NT3
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Istanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika
cem kardesim bisey diyimde sana, deneme suresi 2hafta olur anca genelde oyle, kontrati yapilir ama direkt suresiz kontrati kolay kolay vermezler, genelde uc aylik kontrat yapilir, esin konussun durumunu anlatsin iki tarafdada anlayisli olursa, kontratini bi senelik yapsin, olmadi suresiz, uc aylik kontrata da bahane bulurlar bunlar...
iks evrak teslimi : 08/06/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
mulakat : 12/06/2012
dofide islemde : 02/07/2012
ACCORD ! 01/08/2012
-
- NT3
-
- NT2
Iyide kontratlari genelde hep süresiz yapiyorlar ki...
-
- NT3
-
- NT2
çok sevindim sizin için hayirlisi olur insallah