alper68 yazdı:lafın gelısı hemen dedım bener basvuruyu yapımda gersı kolayy ınsss uc kolay
aslında 3 ay olarak degılde 12 hafta olarak hesapla gecen hafta cuma onaylandı 9 agustosta teslım ettım gecen hafta cuma onaylandı banada carsamba gunu geldı
yarın aksam c tesı aksamı 18 10 da ınsallah ucuyorum. bı allahtan manı gelmezse zamanımda olursa gorusuruz yada pazar kesın ufoss tayım. herkese selam...
bener dostum hayırlı yolculuklar allah sevdıgıne kavusturuyo ıste allah herseye kadırdır ıns buraya gelmeyı unutmassın daha soracagımız cok sey olcak sana dostum hadu optumm allah yar ve yardımcın olsun
senator ok sımdı daha ıyı anladım am senın alıcagın belgeler cok da zor belgeler degıl bı gunde halladersın zor olan belge ankara sıcıl genel mudurlugunden alıcan belge. senın burdan alıcagın senın aıle toplumkagıdın senın adına ve senın annenı babanı gosteren aıle toplum kagıdı sana aıt b formu uc resım ıkı adet vıze formu pasaportun bunlar aklıma gelen yok sımdılık olunca yazarım ve zaten bu bılgıler forumda var ıncele bıraz ok
selam arkadaslar selam alper selam ufoss selam pinarim
ben geldim belcikadayim amsterdamda bi sorun olmadi izmirde bindim izmirdede bi sorun olmadi asmterdam gumrugunde burda ne isiniz var diye sordu memur polis bende belcikaya geldigimi soyledim ok dedi aile birlesiminden geldim dedim ogrencimi diye sordu hayir dedim baskada bi sorun olmadi geldim belcikadayim yarin sabah belediyeye ugruycam ogleden sonra kapali dediler.
prenses sabir demistim ben sana sabret dua et allahtan yardim bekle o sana yardim eder bide esim oturumu aldiginda 5 senelik davetiyeyide almis. belcikada dogum kayit ornegini unutmasin esime dememisler sakin unutmasin .........