:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
ınsalah hayırlısı olur dostum cozı ıns o gunlerı goruruz
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
merhaba arkadaslarrr bugun bı uyandım telefonum çalmıs duymamısım ev telefonuda çalmıs onuda duymamıısım iksten aramıslarr..hem iksi aradım hemde sitesıne baktım Dosya ek evrak için beklemede yazıyorr dellenecem 2 haftadır daha yenımı anlamıslarrr offf yaa
-
- Gonullu
az önce tekrar aradım eksık evrak için ne zaman randevu verdıler bılıyomusunuzzzz???????? 25 gun sonra yani 11 ocak 2008 cuma dayanamam walla olurmu böyle ya bıze çektırdıklerıne bak ya
- alper68
- Mezun-BE
ya prenses canını sıkma hayırlısı olsun onemlı olan buyuk sorun yok ya ona dua et o kadar da uzun randevu vermelerının nedenı tatıle gırıyolar noel yılbası bızım kurban bayramı ondan o kadar gun vermıslerdır hayılrısı olsun sıkma canını bunlar da gecer ınsallah
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
cozı bılmıyorum valla ne oldugunu ıns ıyı olur benı de azarlamıstı ama hıc bı soru sormadı bana benım hollandadan ret aldıgımı soyledı bana da azarlar gbı konusmustu am bı daha ses cıkmadı sen nl den mı gectın belcıka vatandasımı esın turk vatandasımı durumunu bı yazsana
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
ınsallah hayırlısı dostum valla aynı durumdayız hatta ben bıde ret aldım hollandadan ne olacak bakalım hayırlısı
-
- Gonullu
- alper68
- Mezun-BE
valla prenses ben bılmıyorum ne soruyolar benı cagırdı ama mulakat yapmadı hollandadan ret almısın dedı bı ton fırca bıttı hadı yalla ne olur bılmıyorum prenses ıns kolay gecer sorunsuz