Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
atabilgin
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belçika-zele

Re: Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Mesaj gönderen atabilgin »

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Sevi
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika-Antwerpen

Mesaj gönderen Sevi »

23 Temmuz 2010 İKS evrak teslim
26 Temmuz 2010 Konsolosluk mülakat
29 Temmuz 2010 Vizeli pasaportum elimde

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

sude erik yazdı:arkadaslar elcılıgı arasam dosyam hakkında soru sorsam cvp verırlermı.maıl attım ama ılk maıle cvp verdı ıkıncısıne cvp vermedı,hala dofıdende cvp gelecek.
Sude sana daha once soylediklerimi yaptin mi bilmiyorum .Israrci olmanda fayda var .
Nede olsa senin derdin , onlar umursamazlar .Esine Polis konusunda tedbirli olmasini sikica tembihle .Polis konusunda daha ayrintili sorusturma actiklarini dusunuyorum .Belediyeden ve avukattan artik dahada caydirici olmaya calistiklarini bu yonde hareket ettiklerini duydum .

Esin Turk mu ? Belcikali ise Ingilizce, Rusca , Ispanyolca dillerinden birini biliyorsa onun ile telefonda gorusebilirim . Bana uzak degil ise bu sehirdede bulusup gorusebilirizde .
Benim icin hicbir zorlugu, sikintisi yok . Avukay konusunda size yardimci olmaya calisirim . Cunku isin icine avukat girerse , kucuk sorunlari yaratip buyutemiyorlar ..

Sen istedigin yeri ara , ne elcilik ne dofi ne iks hicbiri saglikli birsey soylemiyor .
Ben 2 senedir yasiyorum bunlari .

Selam,

Kullanıcı avatarı
iv22
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
Yabanci_Ulke: Belgique - Liège

Mesaj gönderen iv22 »

14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.

sude erik
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: nevsehir
Yabanci_Ulke: belcıka chatelet

Mesaj gönderen sude erik »

nevilen yazdı:
sude erik yazdı:arkadaslar elcılıgı arasam dosyam hakkında soru sorsam cvp verırlermı.maıl attım ama ılk maıle cvp verdı ıkıncısıne cvp vermedı,hala dofıdende cvp gelecek.
Sude sana daha once soylediklerimi yaptin mi bilmiyorum .Israrci olmanda fayda var .
Nede olsa senin derdin , onlar umursamazlar .Esine Polis konusunda tedbirli olmasini sikica tembihle .Polis konusunda daha ayrintili sorusturma actiklarini dusunuyorum .Belediyeden ve avukattan artik dahada caydirici olmaya calistiklarini bu yonde hareket ettiklerini duydum .

Esin Turk mu ? Belcikali ise Ingilizce, Rusca , Ispanyolca dillerinden birini biliyorsa onun ile telefonda gorusebilirim . Bana uzak degil ise bu sehirdede bulusup gorusebilirizde .
Benim icin hicbir zorlugu, sikintisi yok . Avukay konusunda size yardimci olmaya calisirim . Cunku isin icine avukat girerse , kucuk sorunlari yaratip buyutemiyorlar ..

Sen istedigin yeri ara , ne elcilik ne dofi ne iks hicbiri saglikli birsey soylemiyor .
Ben 2 senedir yasiyorum bunlari .

Selam,
sagol nevılen esım suan askerde gelsınde dofıyı bı arasın.bakalım ne dıcekler.ona gore avukata basvururuz.gerekırse.ıste ınsan sabırsızlasıyo.cvp vermedıklerıne sınırlenıyorum.esımın avukatı var son anda katmadık ıse.cunku ozurdıledıler.yanlıslık olmus ddıler kagıtlarımız baslattılar.yardımın ıcın sagol.

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön