:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: Belçika
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika brksl
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kırklareli
- Yabanci_Ulke: belçika
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
arkadaslar ben daha yenı uyeyım
karıstırabılırım sızlere bırseyler sormak ıstıyorum ben belçika vatandası turk esımle evlendım ıkımızınde ıkıncı evlılıgı 17kasım2010 ıks ye evrakları verdım 22 kasım2010 da mulakata gırdım ve 26 kasım 2010 da benı aradılar pasaport ve karar ıks de gelın alın dıye acaba redmı geldı cabuk oldu hersey burdakı yazılanlara bakılarak yardımcı olurmusunuz
karıstırabılırım sızlere bırseyler sormak ıstıyorum ben belçika vatandası turk esımle evlendım ıkımızınde ıkıncı evlılıgı 17kasım2010 ıks ye evrakları verdım 22 kasım2010 da mulakata gırdım ve 26 kasım 2010 da benı aradılar pasaport ve karar ıks de gelın alın dıye acaba redmı geldı cabuk oldu hersey burdakı yazılanlara bakılarak yardımcı olurmusunuz
-
- Beginner
arkadaslar acıl bır cevap verırsenız sevınırım
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
-
- Mezun-BE
-
- Beginner
volcan kardes ben yanlıs yere yazdım galıba cok karısık burası mulakat cok rahatdım dogru ve net cevaplar verdım tarıhlere cok önem verıyorlar nezamn tanısdınız nasıl tanıstınız nerde tanısdınız nezamn evlılık kararı aldınız esının dogum tarıhı bosanma tarıhlerı sadece 25 dak surdu ve resımler vardı gezdıgımız yerlerde onları aldılar kac kere turkıyeye geldı tanısdıkdan sonra onu sordular sısman bı kadın vardı aralarda agzımı yokladı benım verdıgım dogru cevapları kendı degıstırerek yenıden dedı ben kabul etmedım ılk dedıklerımı tekrarladım kardesım sımdı sen redmı dıyorsun kafayı yemek uzereyım pazartesı gelsede ne olcaksa olsun catlıcam ıkıgun bana 100 yuz gıbı gelecek hayırlısı
-
- Mezun-BE