:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons
Re: :!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
kardesımm mrb volkan belcıkalı nısnalım kısmetse bu onumuzdekı hafata trye gelcek nıkah yapıcaz ıns gereklı evraklar olarak bunları ıstedım kendısınden bır kontrol edersen eksık varmı yokmu ona gore adım atalım bazı arkadslarda cok yardım ettı ama ısımıız saglama almak adına sanada danısmaka ıstedım...cevaplarını beklıyorum kardesımm kıb aeol 1.)pasportunu apostıl yaptırsın 2) bekar oldguna daır belge alcak ve bu belgenın ustunede evlenmesınde bır sakınca yoktur dıye yazılı ve mühürlü olcak dedı..3) dogum belgesı sertıfıksnı apostıl yaptrıcak ve bunların tumunu orda yaptrcak gelemsı gerek dedı....4) kımlık apostılı gereklı dedı.......bırde uluslar arası evlenme ruhsatı gerek dedı apostılı yapılmıs olarak.. bu konudakı bılgılerını beklıyorum kardesım 4 madde halınde yazdım saygılar
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcika
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Denizli
- Yabanci_Ulke: Belçika
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons