isyanim var,yalansa namerdim

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
kimbilir
Beginner
Beginner

isyanim var,yalansa namerdim

Mesaj gönderen kimbilir »

ne bu cektigimiz bu insanlardan anlamadim gitti be arkadslar, 4 yil once okulumu biraktim sadece sevdigim insanin yaninda olmak icin, vize istedim bana sahte evlilik dediler vermediler, gittim fabrikada calistim para biriktirdim,yine vermediler, askere aldilar omrum bitti sirnakta bitti dondum basvurdum yine vermediler,belcikaya gidin oyle yapin dediler,onu yaptik ona bekledik,yine vermediler.simdi esim ,son derece kalender mis gayet iyi anliyorum, beklerim dedi ,kursa git hollandaca ogre dedi ,gittim ogrendim sinavi tekrar gectim,yine vermediler. eger esimi buraya cagircak ,burda,memleketimde bakicak gucum olsa,hic beklemicem hic ugrasmicam getircem ama yok iste, 400 milyon la kizimami bakaim,karimami,kendimemi. okulu biraktim diye ailem terslio,konusmuo,gorusmuo,ilgilenmio.benim omrum sondu,hayatim bitti.bu izdirap son derece agir geldi artik.''bir ihtimal daha var.oda olmek'' allahim ben 7 dil ogrendim, tip okudum terk ettim,sade fakirligimize gordu heral.rabbim hakkimi helal etsin,benim cekcek,kaldircak gucum kalmadi arkadaslar, insallah bu gece son gecem olsun.insallah ben size yardim etmek istiyorum obur yerlerden.fakir icin gam yaram bitmemis. gel dinlede deli gor iste. ae olun insallah kavusun.insallah mutlu olun. cok ozledim ben gidiyorum.hoscakalin

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Re: isyanim var,yalansa namerdim

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım dur ya ne yaptın sen hayat bu degermı olmeye bu dunyada fırsatlar kacmıs olabılır ama ıllakı bı fırsat daha vardır ve asla pes etme sabret sabır acıdır ama meyvesı tatlıdır lutfen alllaha sıgın arkadasım allah buyukturrrrrrrrrrrr

mebarak1979
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen mebarak1979 »

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Insanlar hayatta dara dusebilir. Skintiya dusebilir... O zamanlarda Rabine sihinmali...
Sukretmeli... Allahdan dermansiz dert vermemesini dilemeli.....
Olum insanin zayifligi demektir... Sakin bunu dusunme... Hayatta kalip coluk cocuguna kavusmak icin cabalamalisin....

Canin senin icin onemli degilse....
Kizini Babasiz birakmayada hakkin yok:( :(
Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

nihal-karadag
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen nihal-karadag »

arkadasim sakin
once Allah
sana bu derdi verende o gene dermanini verecek olanda o Allah hepimize yardim etsin ama boyle sacma dusunceleri at kafandan
mutlaka bi yolu vardir
bir yerlerde mutlaka biseyler eksiktir
cok iyi arastir
karamsar olma dualarimiz seninle ve senin durumunda olanlarla
Allah seni kizina ve esine bagislasin
herseyin bi caresi vardir yeterki sabretmeyi bil
zaman ilac bunu sakin unutma
yikilma pes etmeki bu acimasizlar kazanmasin
biz elbet bi gun kazanacaz ve sevdiklerimize kavusacaz
nihal-karadag

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Oncelikle Sabirli ol.
Bildigim kadariyla Bir yerde noksan(Hata)bulunuyor!
Davanizi uluslar arasi hukuk OM baskanligina Yuksek dava(uluslar arasi yerlesmis Avrupadaki yerel MR tarafindan baslatmali insan haklari)oldugunuz
ulke Avukati tarafindan baslatiniz!!Bence Size onderlik edecek uzman Avukatinizin bulunmayisi!!!
Esinizi Getirmek alternatif olarak Romanya,macarisdan ,schengen ulkererinden birine yerlesip getirmek)mumkun>>>>Size tavsiyem,Ingilterede uygun dur!!Avrupa birligine uye bir ulkeye yerlesiniz!!!!!
Nasip ve Kismet neyse o olur!!!!
Derim kki,Avrupada mutluluk yok stres ve Depresyon var,Acik ceza evinde yasiyoruz
bu ulkede sosyal demokrasi yada monarsi yok..Beyin ,Mantik kavgasi var!
kolay gelsin

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

Mesaj gönderen sekerpinari »

kimbilir yazdı:ne bu cektigimiz bu insanlardan anlamadim gitti be arkadslar, 4 yil once okulumu biraktim sadece sevdigim insanin yaninda olmak icin, vize istedim bana sahte evlilik dediler vermediler, gittim fabrikada calistim para biriktirdim,yine vermediler, askere aldilar omrum bitti sirnakta bitti dondum basvurdum yine vermediler,belcikaya gidin oyle yapin dediler,onu yaptik ona bekledik,yine vermediler.simdi esim ,son derece kalender mis gayet iyi anliyorum, beklerim dedi ,kursa git hollandaca ogre dedi ,gittim ogrendim sinavi tekrar gectim,yine vermediler. eger esimi buraya cagircak ,burda,memleketimde bakicak gucum olsa,hic beklemicem hic ugrasmicam getircem ama yok iste, 400 milyon la kizimami bakaim,karimami,kendimemi. okulu biraktim diye ailem terslio,konusmuo,gorusmuo,ilgilenmio.benim omrum sondu,hayatim bitti.bu izdirap son derece agir geldi artik.''bir ihtimal daha var.oda olmek'' allahim ben 7 dil ogrendim, tip okudum terk ettim,sade fakirligimize gordu heral.rabbim hakkimi helal etsin,benim cekcek,kaldircak gucum kalmadi arkadaslar, insallah bu gece son gecem olsun.insallah ben size yardim etmek istiyorum obur yerlerden.fakir icin gam yaram bitmemis. gel dinlede deli gor iste. ae olun insallah kavusun.insallah mutlu olun. cok ozledim ben gidiyorum.hoscakalin

Aman arkadasim deme oyle bak hayatta neler neler var buradaki uye arkadaslarin hepimizin birsuru zorluklari oldu buraya gelirken . Ama sabirla hersey cozume kavusur.islemlerine yenide baslaman ve sabirli olman gerek sana bu sitede yardimci olacak bir cok konu var sadece bolumleri kontrol etmek elbettiki beklemk zor ama ban cocugun varmis onu dusun kolay gelsin allah sabir versin
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön