geldim arkadaslar ( belcikadan basvuru ile )

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

geldim arkadaslar ( belcikadan basvuru ile )

Mesaj gönderen sekerpinari »

arkadaslar en sonunda bende geldim belcika ile ilgili sorusu olan arkadaslara elimden geldigi kadar yardimci olamaya calisacagim kolay gelsin iyi calismalar
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

sunhorse63
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: gaziantep
Yabanci_Ulke: arnhem

Re: geldim arkadaslar

Mesaj gönderen sunhorse63 »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

pınarcımhos geldın gozlerım senı arıyodu valla geldıne cok sevındım gorusmek uzere sorularım yakında gelecek pınar arkadasımm sanaa

merve tok
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen merve tok »

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi

tesekkur ediyorum arkadaslar sorularinizi istediginiz zaman sorabilir siniz bende teroru ve teroru destekleyen herkesi kiniyorum ancak teroru bu irktan olan terorist yada bu milletten olan boyle demek cok yanlis ayrica ben belcikada olan olaylarida tasfip etmiyorum cunku bizim ozelliklede buralarda irkcilik anlamina gelecek gosterilerden kacinmamiz gerekiyor cunku biz yillarca ayni topraklarda kardesce yasadik ve yasamaya devam edecegiz ama tabiki bolucu kisilige sahip insanlar cok bizimde kurt kardeslerimizle aramizda sorun yapilmaya calisiliyor ben herzaman kardeslikten ve baristan yanayim benim gozumde herkes benim kardesim kurt ,turk,alevi,yahudi hic onemli degil irki milleti ama dedigim gibi "Teroru ve Teroru destekleyen herkesi KINIYORUM "VE SEHITLERIMIZE ALLAH RAHMET EYLESIN AILELERINE SABIR VERSIN "herkese kolay gelsin ve arkadaslar tepkimizi siddetle degilde AY YILDIZLI turk bayragimizla belirtip gosterelim ve ulkemize bu sekilde destek olalim sevgiler

ceylanzg
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen ceylanzg »

slm pinar sen galiba belcika uzerinden hollandaya gectin nasil yaptigin hakkinda bilgi verirmisin tesekkurler..

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi

merhaba arkadasim hic merak etme cunku en kolay yol bu hollandaya gecmek oncelikle belcikada oturdugun sure icerisinde orada oturdugunu ispatliyacak tum evrak ve kagitlari bir dosya haline getir yani kira faturalarin orada sosoyal egitim kurslarina gittiniz heralde onlar ve ayrica esinin turk ehliyeti varsa onuda belcikada degistirin cunku belcika degistiriyor ve hollandadada kullanabiliyor belcika belediyesinden belcikada oturdugunuza dair belge aliyorsunuz ve hollandada oturmak istediginiz sehrin belediyesine gidip kayit oluyorsunuz ancak bu sure icerisinde belcikadan kesinlikle silinmeyin cunku eger hollanda red verirse geri donme sansiniz var belcikaya

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön