Arkadaslar ben 2007 temmuz ayinda belcikada evlendim , yani evleneli bir yili gecti ve ocakta 2009 da bir bucuk yil olucak , evlendikten alti ay sonra bes yillik oturumumu aldim , simdi benim sorum su benim esimle kucuk sorunlarim var ve ayrilmayi dusunuyorum, ve ocak 2009 ayindan sonra, yani evliligim birbucuk yili gectikten sonra adres ayirmayi dusunuyorum, ben belcika vatandasi olmak istiyorum yani cifte vatandas ama sartlari nedir kac yil beklemek gerek bilmiyorum simdi eger ocakta adres ayirirsam belcika vatandasligi icin beklemem gerek sure uzarmi yada adres ayirirsam bu belcika vatandasligini etkilermi, bide vatandas olmak icin uc yil evli kalmak gerekiyormus dogrumu , diyelimki adres ayirdim ama uc yil dolana kadar bosanmadim o zaman yine etkilermi vatandas olma sartlarini yardim edin lutfen
arkdaslar benim ne benim okuyup yazacak kadar ne fransizcam nede flamancam var konusacak kadar var okuyp anlayacak kadar yok onun link vermeden anlatirsaniz sevinirim
simdi dilin yok vatandas olamasin demeyin lutfen sartlari biliyorsaniz yardim edin tesekurler
Belcika Vatandasligi yardim edin lutfen
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: rotterdam
- Yabanci_Ulke: hollanda