MEZUNLAR NEREDE??

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
firat2121
Mezun-BE
Mezun-BE

MEZUNLAR NEREDE??

Mesaj gönderen firat2121 »

ARKADASLAR VIZE BASVURUSU YAPTIK VE BIRCOK SEY PAYLASTIK BURDA KIMI MEZUN OLDU KIMI HALA BEKLIYOR AMA BEN ISTIYORUM MEZUNLAR BIR ARAYA GELSIN BURADA KONUSALIM ANLATALIM NELER YAPTIGIMIZI VE NELERLE KARSILASTIGIMIZI...

prenses
Gonullu
Gonullu
Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Re: MEZUNLAR NEREDE??

Mesaj gönderen prenses »

merhaba firat.
dogru soyluyorsunn bu siteden cok sey ogrendim en zor zamanlarimda hep burdaki arkadaslarim sayesinde ayakta durmayi basarabildimm.ben giriyorum arada ama eski arkadaslardan pek kimseyi goremiyorum

Kullanıcı avatarı
acer
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam

Mesaj gönderen acer »

evet mezunlar pek girmiyorlar herkesin bahanesi var ama ben giriyorum yaziyorum yoneticiler bile arada giriyor sansli haric ya tabi on yargili olamak ta istemiyorum herkesin kendi tercihi siteye girip girmemek
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

acer yazdı:evet mezunlar pek girmiyorlar herkesin bahanesi var ama ben giriyorum yaziyorum yoneticiler bile arada giriyor sansli haric ya tabi on yargili olamak ta istemiyorum herkesin kendi tercihi siteye girip girmemek
saol arkdsm yazinda benide hatirlamis belirtmissin evet ben elimden geldigince girmeye calisiyorum cunku bende bu yola baskoydugumda cok skntilar cektim cok moralim bozuldugu zaman oldu,anlayamadigim evraklar sorular oldu oyuzden istiyorumki herkesin skntisina elimden geldigince yardimci olmaya calisayim...tekrar tesekkur ederim...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

ferhat
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen ferhat »

merhaba arkadslar.evet cok haklsiiniz bu site sayesinde bir cok seyi dogru ve duzgun sekilde yaptim.kimden yardim istediysem bneimle bildiklerini paylastilar.hepsinden Allah razi olsun.ben 3 gun oldu belcika geleli.bu aralar herzaman giremiyorum pc ye.her girdigimde siteye girip takip ediyorum.

Kullanıcı avatarı
unknown
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo

Mesaj gönderen unknown »

merhabalar arkadaslar boyle bi konu basligi altinda toplanmak tabi ki hos degil herkez dediginiz gibi kopruyu gecene kadar buradaydi simdi kimse yok :)
Bende belcikaya geleli 1o gun oldu yeni belediyeye kayit oldum 1 hafta beklemem gerektigini soylediler simdi oturum icin bekliyorum eve kontrole geldiler mektup bekliyoruz belediyeden fakat ben hollandadayim :) giris cikislarda sorun olmadigindan istedigin gibi girip cikabiliyorsun fakat riskleri goz onune almaniz gerekiyor iste..
Oturum aldiktan sonra turkiyedeki ehliyeti olanlar burada direk 12 euro karsiliginda belcika ehliyetine sahip olabiliyor degistirme imkani var benim yasadiklarim suan icin bu kadar oldukca yazicam arkadaslar..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön