Belcika vatandasligina Gecis

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
E_M_R_E_NL
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: rotterdam
Yabanci_Ulke: hollanda

Belcika vatandasligina Gecis

Mesaj gönderen E_M_R_E_NL »

Slm Arkadaslar oncelikle bilgilerinizi paylasip ilk agizdan insanlar yardim ettiginiz icin tesekurler ederim .
benim soyle bir sorum olucak ben belcika vatandasligina yeni bas vurdum ve bu surec icinde neler yasaniyor ve bu surec nasil gelsiyor ne kadar suruyor bilmiyorum eger bu konuda tecrubesi olan varsa bu sureci anlatirsa sevinirim
simdiden cok tesekurler

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: Belcika vatandasligina Gecis

Mesaj gönderen nevilen »

Merhaba Emre , once sen su konulari anlatir misin lutfen ;

Belcika Vatandasligina basvuru kosullari neler ?
Kac yil Belcikada yasaman gerekiyor ?
Hangi Belgeleri istiyorlar ?

1. agizdan bu konulari anlatirsan , merak edenlere faydasi olur (benim gibi )
Insallah sorun hakkinda bilgisi olan bir arkadas cevaplar .

Selam ,

E_M_R_E_NL
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: rotterdam
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen E_M_R_E_NL »

Merhaba Nevilen oncelikle soyle ozetliyeyim tecrubelerimi ,
bu anlatacagim seyler esi belcika vatandasi olanlar ve belcikada kanunlari onunde evlenenler icin icindir zira oteki durumda neler oluyor bilmiyorum su anki mevcut yasalara gore belcika vatandasi olabilmen icin esinle ayrilmadan yani esinin adresinden baska adreste esinden ayri olmaman gerekiyor ve esinle ayni adreste olmak kosulu ile uc yili doldurman gerekiyor. 1095 gunu doldurduktan sonra gidip kendi yasadigin bagli oldugun belediye basvuruyorsun senden turkiyeden alinmak sarti ile formul A 7
( 7 dilde ) istiyorlar bide kimlik kartinin fotokopisini istiyorlar hepsi bu . oteki turlu olunca yani tr kanunlari onde evliysen yada esin belcika vatandasi degilse eger istedikleri seyler degisiyor yanilmiyorsam evlilik cuzdanini falanda istiyorlar bildiklerim bu kadar

ama bilmek istedigim basvurudan sonraki surecte neler yasaniyor ?

edoxia
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: Belcika-Liege

Mesaj gönderen edoxia »

Ilginç ve faydali bi konu Tesekkur ederim Tr de avli olan ve gerek sartlari yerine getiren bir arkadasimizin da tecrubesi varsa bu konu cogumuzun isine yarar.Zira 1095 gune bisi kalmadi ;)
Er o dur ki dünyada koya bir eser,Esersiz kisinin yerinde yeller eser...

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön