belcikada esimden ayrildigim icin oturumumu aldilar

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
tugrul
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: afyon
Yabanci_Ulke: belcika gent

belcikada esimden ayrildigim icin oturumumu aldilar

Mesaj gönderen tugrul »

arkadaslar ben 25.10.2007de belcikaya geldim.esim belcika vatandasiydi.bi sene sonra beni tr ye birakti geri dondu geldi.o zaman bi senelik oturumum vardi.bende tekrar geri geldim.beni biraktiginda hamileydim.simdi 1.5yasinda bi cocugum var(belcika vatandasi).buraya geldikten sonra mahkeme actim nafaka icin,oda bosanma davasi acti,mahkemelerimiz hala devam edio.15.04.2009da bana ulkeyi terk etmem icin kagit geldi,bi senelik oturumum alinda.mahkeme actim ve kazandim,8 aydir ay ay oturum aliorum....
ne zaman surekli oturumumu alabilirim,cok uzun surdu....ise giremiorum,saglik imkanlarindan yaralanamiorum..ayrica esim benden bosanmadan baskasiyla evlenior,benimle evlenmeden once onunla bi iliskisi varmis,ben mahkemelerde bunu soylemistim,bosanmada suclu esimdir,beni aldatti,onunla evlenmek icin birakti die,oda bi iliskisi olmadigini soyluordu,ispatlayamadigim icin iki tarafta sucsuz olarak bosanma karari cikti,itiraz ettim,mahkeme ertelendi,bu ay dugunu var,esimi polise sikayet etsem hakli oldugumu ispatlayabilirmiyim,oturumumu almama yardimci olurmu....... yardimci olursaniz cok sevinirim

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: belcikada esimden ayrildigim icin oturumumu aldilar

Mesaj gönderen nevilen »

Ablacim durumuna uzuldum cok . Allah sabir versin ne diyeyim . Eski esin senden bosanmadan nasil evlenebiliyor onu bir turlu anlamadim . Imam Nikahli misiniz diye sorcam fakat aile birlesimi ile gelmissin ..
Samenwonen ( birlikte yasamak falan degil heralde demi abla , yanlisin olmasin ) .. Eger resmi bir durum yoksa , eski esin bir baskasi ile evlenebilir .. Hadi evliligini burda tanitmamis desem Vize basvurusunda sorun olurdu ..
Eski esin belki resmi nikah kiymiyor .Samenwonen dedikleri (birlikte yasama ) seyi yapiyorlar .. Zaten bunu dahi ispatlarsan Mahkemeden iyi netice alirsin .. Bunu Avukatina anlat abla .

Abla bir konudan emin ol , sen istemedikce seni hic kimse biryere gonderemez . Ben kac kacak ile tanistim burda .. Burasi Almanya yada Hollanda degil ..Buranin insafi biraz daha iyi ..

Yapabilecegimiz birsey olursa soyle ablacim . Allah sabir versin .

tugrul
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen tugrul »

yok nevilencim resmi nikahi hala bende,dugunu olacak bu ay icinde,10cu aydada mahkemem var bosanma icin...dediginiz gibi samanwonen...ben avukatima ilk gittigimde iliskisi oldugunu soylemistim,bunu ispatlayamazsin demisti,mahkemelerdede hep boyle bisey olmadigini soyluordu,bizi uzun sure ayri kaldimiz icin bosayacaklar....bazilari boyle biseyin suc oldugunu,buyuk cezasi oldugunu soyluor,herkes biseyler dio,ne yapacami bilmiorum,avukatimda pek ilgilenmior acikcasi parasiz baktigi icin....acaba polise gitsem dugunu basip bunu ispatlarmi diorum...dil yok onuda anlatamiorum...offfff bilmiorum napcam:( ilgine cok tsk ederim,allah zor durumda olan herkesin yardimcisi olsun.

tugrul
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen tugrul »

dedigin gibi burda herkes kacak bile olsa oturumunu alabilior,ama ben normal bi evlilik yaptim,eski esim belcika vatandasiydi,oglumda belcika vatandasi ama bi bucuk senedir oturumumu alamadim,dahada surecek gibi gorunuor...benim durumumda olupta alanlar nasi aliolar ki???

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön