Belcikada Yeni Plaka sistemi..
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
Belcikada Yeni Plaka sistemi..
Merhaba arkadaslar bilindigi gibi belcikadaki arac plakalari 7 haneli olarak degistirildi.. Suanki mevcut kullanilan plakalar 2014 yilina kadar gecerli fakat yeni alinan araclarda mecburen beklemek gerekiyor.. Ben 2 haftadir bekliyorum tabi bunun icinde yilbasi tatilleri felan da war.. Bugun yine aradim nerede kaldi diye 3 hafta daha beklemem gerektigini soylediler.. Bu sekildeki sistem cok ama cok kotu sadece plakan gelene kadar belcika icerisinde kullanabiliyorsun aracini yurtdisina ciktigin anda polis durdurdugunda buyuk sorunlarla karsi karsiya gelebiliyorsunuz..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
- iv22
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İzmir - Bornova
- Yabanci_Ulke: Belgique - Liège
Re: Belcikada Yeni Plaka sistemi..
14 Eylül 2010 Evrakları Ankara'ya teslim ettim.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
06 Ekim 2010 Pasaport UPS e Teslim Edilmistir.
07 Ekim 2010 Vizeli Pasaportum elimde.
16 Ekim 2010 Belçikadayım.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
arkadasim dogru; biz 20 aralikta araba aldik ama esimin adresini degistirdik; polis 15 gun sonra geldi simdi belediyenin adres degisimi onaylamasini bekliyoruz; sonra sigorta yaptircaz plaka ne zaman gelir bilmem. burda arabasiz hic bisi olmuyor; mecburen duzeni kurmak icin 3-5 ay bekleyecez yani rezil olcaz. sabir sabir ya sabir , herkese kolay gelsin
- unknown
- NT1
aman sigortayi yaptirin plaka sistemi degistigi icin uzun suruyo kac hafta gecti hala ne plaka war ortada ne bisey boyle sacmalik olamaz.. Cok dandik bir sistem olmus oncelerden online olarak yapiliyordu ve 1 gunde geliyordu simdi yok.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Belcikada degisik bir sistem isleyisi var, bugun git yarin gel sisteminin Avrupa temsilciligi.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
arkadaslar hanimin adresi yeni degisti; aracimiza sigorta yapamiyolar; belediyeden bir kagit alcakmisiz onu yollacakmisiz oda &( gun sonra gelir diyolar ne yapmaliyiz. araca ihtiyacimiz var. sadece yurticinde kullanmak icin ne yapabiliriz?
- unknown
- NT1
ee adresi degistiyse yeni adrese neden yapmiyorsunuz ? Yeni adresinize yapmak zorundalar oyle sacmalik olmaz .. Bence baska sigorta sirketlerine basvur yaparlar..