3 AY oLDu haLA ViZeM CIkMadI BIsEy YApMALIYiM AMA nE YArDm
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kirsehir
- Yabanci_Ulke: belcika
3 AY oLDu haLA ViZeM CIkMadI BIsEy YApMALIYiM AMA nE YArDm
merhaba arkadaslar ben belcikadan 16eylul 2010 da esim ankaran mucarat etti 10/11 de de mulakaat a cagirdialar ozamanda beri iks yi ariyorum islemde diyorlar 3ay oldu ama cok zor geliyo avukat tutup dilekce mi yazdirsam ve ya yabancilar subesine bruxelle em i gitsem kafam cok kariisk ne yapmaliyim bana yardim edin lutfen ((
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
Re: 3 AY oLDu haLA ViZeM CIkMadI BIsEy YApMALIYiM AMA nE YArDm
dofi den dosyanızın durumuna baktınız mı acaba?
-
- Beginner
evet baktim islemede yaziyo dofi de esim de turkyede iks yi ariyo ogrnemek icin onalrda islemde diyorlar..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- Beginner
dofi deki tarih ten itibaren mi ??? PEki daHa caBuk cikmAsI icin yapABILCEGIM BISEY YOK MU SIZCE??? AVUKATA DILEkce FLN YAZDIRSAM???
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- Beginner
anladim cok tsk ederim .. cok zor beklemekk yaa INSAlLaH butun bekleyenlerin vizesii hemen cikarrrrrr .. sende beklyiosun demek... keskeee torpille olsar tandiigmiz biri olsa oda yok
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
- GULL
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara KONYA
- Yabanci_Ulke: belcika antwerpen
aynen arkadasimiza katiliyorum sabir gerekiyor esim vizeyi vereli 6 ay oldu 6 aydan sonra dofiye gonderildi 2 haftada ordan gecti dofiye gonderildikten sonra 3 ay gecmesi gerekiyo itiraz etmemiz icin . insallah hepimizinki bi an once cikarda kurtuluruz bu cileden
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
Hakkımızda herseyın hayırlısı arkadaslar.Ama gercekten beklemek cok zor askerlık gıbı ama askerlıkte bellı bır gun sayıyorsun burda belırsız gunlerı saymak yada beklemek cok zor mevla üzerımıze sabır yagdırsın... cok zor cookkk .esımde bu ayın sonuna amelıyat olcak böbreklerınden bırde bu cıktı hepınızın dualarını beklıyorum arkadaslar.....
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum