6 aydan sonra red
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- GULL
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara KONYA
- Yabanci_Ulke: belcika antwerpen
6 aydan sonra red
haksizlik bu ne yapcagimi bilmiorum
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: 6 aydan sonra red
ayyy arkdsm cok uzuldum yaaa bukadar beklet beklet sonra red ver...peki sebep ne belirtmemislermi bisey...itiraz etme yolu aciktir fln diye bisey yazmiyomu yapilicak bisey yokmu? inan cok uzuldum ne diyecegimi bilemedim...umarim hersey duzelir yoluna girer arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Gul gecmis olsun. Google'dan Solvit diye bir arat.Bu itiraz edebilecegin resmi bir kurum.
Bence hic vakit kaybetmeyin.
Hakkinizda hayirlisi olsun,cok uzuldum.
Bence hic vakit kaybetmeyin.
Hakkinizda hayirlisi olsun,cok uzuldum.
- GULL
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara KONYA
- Yabanci_Ulke: belcika antwerpen
aciklamayi henuz gondermediler dofiden weigering yaziyor butun kagitlarim tamdi ilk evliligim nasil red verebiliyorlar anlamadim kagit geldikten sonra itiraz etcem bi ise yararmi bilmiyorum.. saolun arkadaslar tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin ..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: Belçika
cok uzuldum gercekten gul hakkini sonuna kadar ara.vizeni alicaksindir emin ol.inan cok uzuldum allah yardimciniz olsun
- nursena
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: belcika
- yilmaz34
- NT1
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
gercekten cok uzucu bır o kadarda sıkıntı veren bı olay sabah sabah okudum cok kötu oldum burda herkesın bır an önce aılesıne kavusması ıcın herkes dua edıyor .red ıcın acıklama yaptıkları aman bızımle paylasırsan sevınırım..ALLAH yardımcınız olsun
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum
- ibo54
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sakarya
- Yabanci_Ulke: Belçika
sevgili arkadaslar hic birinizi tanimasamda cok ozuluyorum buralara gelmek icin onca cabalar sarf ediyorsunuz gercek evlilik ve sevgi manasini bile yitirecek derece cok iyi anliyorum vaktiyle cok cektim bende ikinci evliligi trde yaptim ve bekliyorum belcikadaki sistemi cok iyi biliyorum bakiniz arkadaslar benimde basimda bu isler ancak birseyi yazarken belirtin buradaki esleriniz belcika vatandasimi? normal oturummu? vede sikayetler varmi red almaniz tek seyle mumkun olur burdaki kisiler vatandas veya vatandas olmayan burdaki kisilerden kaynaklaniyor ne dofiden nede iks den bson donemlerde oldukca sorunlar olmaya basladi ben senatorle gorustum bu konular ozellikle bu 2011 yilinda evliliklere dur diyecekler goc alinmamasi icin ellerinden geleni yapacaklar butun bunlar turklerin sucu bu duruma getiren turk milleti oldu son zamanlarda sikayetler artti sahte evlilik vakasi evet ellerinde ispat yok ancak ya surec uzuyor yada red karari veriyorlar ayrica mulakatlardada konuslamariniz ve sorular malum sacma oradaki memurlarinda onlara ulasan sikayetlerden dolayi boyle redler oluyor gul kardesime bende uzuldum .