Bijlage 3Bis ile turist vizesi alabilirmiyim ?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Gaziantep
- Yabanci_Ulke: Belçika
Bijlage 3Bis ile turist vizesi alabilirmiyim ?
Merhaba arkadas .benim nisanlim anwertpen belediye sinden Bijlage 3 Bis adinda bir belge almis benim adima nisanlim belcikali . ben o belge ile turist vizesi alabilirmiyim? . cunku suan calismiyorum ben truzimci oldugu icin yazalari calisabiliyorum otellerde . bu bi sorun teskil edermi vize basvurusunda bulundugumda yani suan calismamam bi sorun olurmu? . bana yardimci olursaniz cok sevinirim . turist vizesi almak icin bi yerde calismam mi gerekiyor.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: Bijlage 3Bis ile turist vizesi alabilirmiyim ?
Calismak maddi durumunu gostermek icin onemli. Yani kendi gecimini saglayabilirsin yada geri donersin diye.Isin olmasada olur,yuklu bir paran olmasi gerekiyor .
Turist vizesini kolay kolay vermezler kardes.Saglam,surekli bir isin olacak yada maddi refahin olcak ki geri donecegine inansinlar.
Turist vizesini kolay kolay vermezler kardes.Saglam,surekli bir isin olacak yada maddi refahin olcak ki geri donecegine inansinlar.
-
- Beginner
tsk ederim oncelikle cevap yazdıgın icin nevilen. bir kac hafta sonra ise baslayacagim . yani ise basladıktan sonra vize basvurusuna gitsem bi artı etkisi olurmu sizce . aslında biz orda evlenmeyi dusunuyoruz . bu bijlage 3 bis ile belcikada evlilik vizesi icin basvursam onay verirlermi sizce ? simdiden tsklernevilen yazdı:Calismak maddi durumunu gostermek icin onemli. Yani kendi gecimini saglayabilirsin yada geri donersin diye.Isin olmasada olur,yuklu bir paran olmasi gerekiyor .
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
O belgenin ne oldugunu bilmiyorum.Fakat sen nihayetinde turist vizesine basvuracaksin.
Bu kolay degil.
Kolay gelsin.
Bu kolay degil.
Kolay gelsin.
-
- Beginner
nisalim belediyeden davetiye aldi benim adima. ve tum masraflarimi kendisi karsilayacak diye imza atmis . oyle dedi bana. bunun benim vize almamda bir artı etkisi olurmu tskler...nevilen yazdı:O belgenin ne oldugunu bilmiyorum.Fakat sen nihayetinde turist vizesine basvuracaksin.
Bu kolay degil.
Kolay gelsin.
-
- Beginner
kimse yardim etmek istemiyor sanirim neyse saoolun yinedenevilen yazdı:O belgenin ne oldugunu bilmiyorum.Fakat sen nihayetinde turist vizesine basvuracaksin.
Bu kolay degil.
Kolay gelsin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
-
- Beginner