Bijlage 3Bis ile turist vizesi alabilirmiyim ?

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
mustafa_b
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Gaziantep
Yabanci_Ulke: Belçika

Bijlage 3Bis ile turist vizesi alabilirmiyim ?

Mesaj gönderen mustafa_b »

Merhaba arkadas .benim nisanlim anwertpen belediye sinden Bijlage 3 Bis adinda bir belge almis benim adima nisanlim belcikali . ben o belge ile turist vizesi alabilirmiyim? . cunku suan calismiyorum ben truzimci oldugu icin yazalari calisabiliyorum otellerde . bu bi sorun teskil edermi vize basvurusunda bulundugumda yani suan calismamam bi sorun olurmu? . bana yardimci olursaniz cok sevinirim . turist vizesi almak icin bi yerde calismam mi gerekiyor.

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: Bijlage 3Bis ile turist vizesi alabilirmiyim ?

Mesaj gönderen nevilen »

Calismak maddi durumunu gostermek icin onemli. Yani kendi gecimini saglayabilirsin yada geri donersin diye.Isin olmasada olur,yuklu bir paran olmasi gerekiyor .

Turist vizesini kolay kolay vermezler kardes.Saglam,surekli bir isin olacak yada maddi refahin olcak ki geri donecegine inansinlar.

mustafa_b
Beginner
Beginner

nevilen yazdı:Calismak maddi durumunu gostermek icin onemli. Yani kendi gecimini saglayabilirsin yada geri donersin diye.Isin olmasada olur,yuklu bir paran olmasi gerekiyor .

Turist vizesini kolay kolay vermezler kardes.Saglam,surekli bir isin olacak yada maddi refahin olcak ki geri donecegine inansinlar.
tsk ederim oncelikle cevap yazdıgın icin nevilen. bir kac hafta sonra ise baslayacagim . yani ise basladıktan sonra vize basvurusuna gitsem bi artı etkisi olurmu sizce . aslında biz orda evlenmeyi dusunuyoruz . bu bijlage 3 bis ile belcikada evlilik vizesi icin basvursam onay verirlermi sizce ? simdiden tskler

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

O belgenin ne oldugunu bilmiyorum.Fakat sen nihayetinde turist vizesine basvuracaksin.
Bu kolay degil.

Kolay gelsin.

mustafa_b
Beginner
Beginner

nevilen yazdı:O belgenin ne oldugunu bilmiyorum.Fakat sen nihayetinde turist vizesine basvuracaksin.
Bu kolay degil.

Kolay gelsin.
nisalim belediyeden davetiye aldi benim adima. ve tum masraflarimi kendisi karsilayacak diye imza atmis . oyle dedi bana. bunun benim vize almamda bir artı etkisi olurmu tskler...

mustafa_b
Beginner
Beginner

nevilen yazdı:O belgenin ne oldugunu bilmiyorum.Fakat sen nihayetinde turist vizesine basvuracaksin.
Bu kolay degil.

Kolay gelsin.
kimse yardim etmek istemiyor sanirim neyse saoolun yinede

Blue _Butterfly
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda den haag

Mesaj gönderen Blue _Butterfly »

mustafa_b
Beginner
Beginner

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön