Slm Arkadaslar simdiden tesekurler sorularima vecereginiz cevaplar icin
1- belcikada yasayan cifte vatandas olan (hem turk hem belcika vatandasi olan ) bir kisi hollandaya gelip burda oturuma basvurur oturum aolmak isterse ne kadar sureli oturum veriliyor .
2- belcikada yasayan cifte vatandas olan (hem turk hem belcika vatandasi olan ) bir kisi hollandaya gelip burda yasamak isterse vede hollanda vatandasligina gecmek isterse ne kadar sure beklemesi gerekiyor
3- bu kisinin hollanda vatandasligi kabul edilirse hollanda bu kisiden oteki vatandasliklarindan yani turk yada belcika vatandasligindan vaz gecmesini istermi
simdiden cok tesekurler
belcika vatandasi hollandada vatandasligina
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: rotterdam
- Yabanci_Ulke: hollanda
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: belcika vatandasi hollandada vatandasligina
1-zaten otumunuz var yeniden oturum almaya ne gerk var.AB vatandasi olarak tum AB ulkelerinde calsima ve sinirsiz oturum hakkiniz zaten var.Bunu yoldan gecen cocuga sorsanzi o bile bilir.E_M_R_E_NL yazdı:Slm Arkadaslar simdiden tesekurler sorularima vecereginiz cevaplar icin
1- belcikada yasayan cifte vatandas olan (hem turk hem belcika vatandasi olan ) bir kisi hollandaya gelip burda oturuma basvurur oturum aolmak isterse ne kadar sureli oturum veriliyor .
2- belcikada yasayan cifte vatandas olan (hem turk hem belcika vatandasi olan ) bir kisi hollandaya gelip burda yasamak isterse vede hollanda vatandasligina gecmek isterse ne kadar sure beklemesi gerekiyor
3- bu kisinin hollanda vatandasligi kabul edilirse hollanda bu kisiden oteki vatandasliklarindan yani turk yada belcika vatandasligindan vaz gecmesini istermi
simdiden cok tesekurler
2-Hollanda vatandasi olmak istiyorsaniz Belcika yada Turk vatandaslillarinin birinden cikmak zorundasiniz.
3-Evet
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: belcika vatandasi hollandada vatandasligina
2 Ab ulkesi vatandasligi kabul olmuyor .