belçika aile birleşimi vizesi
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: türkiye-istanbul
- Yabanci_Ulke: belgıum-gent
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-Gaziantep
- Yabanci_Ulke: BELçika- mons
Re: belçika aile birleşimi vizesi
merhaba arkadaslar....kımse varmı orda... bena beliçika evlilik vızesı ıcın yardım edebılcek bırılerı...
- ibo54
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sakarya
- Yabanci_Ulke: Belçika
ne gibi yardim istiyorsun yazmamissinki?
-
- NT1
- ibo54
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sakarya
- Yabanci_Ulke: Belçika
simdi sevgili dostum sanirim sen turkiyedesin ? evlenecegin kiside belcikada dogrumu anladim? ve evlenecegin kisi ilk evligilimi yoksa senin gibi ayrilmismi? simdi yolun koyulduk diyelim bunlarin cevabini bana yazarsan sana detayli bir sekilde antala bilir yardimci ollmaya calisirim vize durumuna takilmadan once neler arastiriliyor nelerle karsilasa bilirsin bu konularda yogunlasmak lazim oncelikle iks den gereken evraklar listesini aldiktan sonra belcika konsoloslugu sanirim seninki ankara ordanda evrak listesini iste tam olarak konsolosluktan alman daha dogru cunki iks hata yapiyor dolayisiyla yine konsoloslulugu istedigi evrak cikiyor onune gereken evraklari yaptiktan sonra konsolosluk ek evrak isteye biliyor evlenecegin kisi belcika vatandasimi ? yada turk vatandasimi? detayli bilgi icin cevap verirsen bilgilendirmeye devam ederim esen kal
-
- NT1
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
kuzy kardesim oncelikle allah yardimcin olsun,ama suda bir gercek turkiyede bir yabanci ile evlilik yapmak icin hzirlamaniz gereken evraklar var.esin biliyomu getirecegi evraklari.bunlar cok onemli.ben nikahimi antalyada yaptim,3 ay belediyeye evrak gosterip,gosterip dondum.eger esinin getirecegi evraklari belediye kabul etmezse,ankaraya konsolosluga gidip esin icin evelenme izin belgesi yani evlenme ehliyet belgesi almaniz gerekiyiror.ikiniz birlikte gideceksiniz ve sizi capraz sorgu gibi bisey yapacaklar.eger esin belcikada bulundugu belediyeye gidip alabilirse bu kagidi sikintiniz yok.ikametgah ta lazim ve bunlarin tercumesi.konsolosluk islenleri kolay ve ikinci evliligin felan sikinti degil,senin ne oldugunda sikinti degil,sadece esinin maddi durumu,orjin belcika vatandasi olmasi,onun meslegi bunlar onemli evlilikten sonrasini kafana takma.ben evraklarimi verdikten 75 gun sonra vizemi aldim.allah yardimcin olsun.sonra gorusmek uzere ben hep burdayim,cunku belediyeye kayit yaptirdik dun ve polis icin evde durmam lazim
-
- NT1
mehmet kardesım bıraz ıcımı rahatlattın saol kardesım.. ben burdan nufus daıresıden apostıl cıkarrtıım esımın kımlık fotokopısıyle ona yolladım oda orda belçikada kendı beledıyesıne verdı bu yaklasık 1 hafta oldu bu onumuzdekı ahfata verceklemrıs ole demısler kendısıne...esım gelırken aposyılı alıp gelcek bunun dısında gereken bır evrak varmı kardesım...esımın belcıkadan germesı gereken..onuda alalım ...belcıka vatandası derken aslen yabancı türk degıl belçikalı..maddı durumu ne kadra ıyı bılemıyorum ama full calsıyr yardım almıyor kendıne aıt 4 odalı bır evde kalıyor(kıra) hastahanede calısıyor vs...ıyı yanı duurmu...sen bana burda(Gazıantepte)yapacagımız nıkah ıcın gereken belgelsrı tam yazarsan solerım getırırı kardesım ben zaten apostılı yollaım gelıken getrıcek ıns baska ne gerek kardesımm...senın cın ıns hersey ıyı olur su polıs sıkıntısınıda atlatrsın ıns.. kı sedne ogrencegım cok sey var kardeısmm egerkı yalnıs anlamazsan bu benım msn adresım ordan konusmaya devam edebılrız sana cok sorum olcak mehmet...kaydedersen sevınırım fearles_2329@hotmail.com
- mehmet-33
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: antalya
- Yabanci_Ulke: belçika_knokke
saol kardesim,turkiyede yabanci birisi ile evlenebilmen icin gerekli olan belgeler;
1)formul a( uluslararasi dogum kayit ornegi,cok dilli)internationaal uittreksel uit de geboorteakte.
2)kimliginin tercumesi ve apostil olmasi;eger belcikada tercume olacaksa turk konsoloslugunda apostil.
3)ikametgah belgesi(getuigschrift van woonst voor huwelijk)kardesim medeni halinin bulundugu yere bu paragrafi ekletmen lazim bu cok onemli(bekardir yurt disinda evlenmesine her hangi bir engel yoktur evlenmeye tum ehliyeti mevcuttur)kardes bunun turkceye tercumesi ve apostil olmasi.
turkiyedede kan testi yaptirip saglik raporu alacaksin ve vesikalik resim.evlilik icin gerekli olanlar bunlar.Vize icin gerekli evrak listesinede http://www.diplomatie.be/ burdan bakabilirsiniz.Allah yardimcin olsunn.
1)formul a( uluslararasi dogum kayit ornegi,cok dilli)internationaal uittreksel uit de geboorteakte.
2)kimliginin tercumesi ve apostil olmasi;eger belcikada tercume olacaksa turk konsoloslugunda apostil.
3)ikametgah belgesi(getuigschrift van woonst voor huwelijk)kardesim medeni halinin bulundugu yere bu paragrafi ekletmen lazim bu cok onemli(bekardir yurt disinda evlenmesine her hangi bir engel yoktur evlenmeye tum ehliyeti mevcuttur)kardes bunun turkceye tercumesi ve apostil olmasi.
turkiyedede kan testi yaptirip saglik raporu alacaksin ve vesikalik resim.evlilik icin gerekli olanlar bunlar.Vize icin gerekli evrak listesinede http://www.diplomatie.be/ burdan bakabilirsiniz.Allah yardimcin olsunn.
-
- NT1
slm mehmet kardesım nasılsın...mehmet bu formul a( uluslararasi dogum kayit ornegi,cok dilli) bunu esım gelırken belcıkadan mı getırmesı gerek bu 1.sorum
normalde ben turkıyede nufus mudurlugunden apostıl yapıp esıme yolladım oda orda yapıp getrcek bunun dısında kımlık tercumesi dedıgın sey esımın kımlıgının turkıyede kımlıgını yemılı tercumana cevrılmesı mı??? bu 2.sorum kardesım
ikametgah belgeınıde sanırım kaldgı beledıyeden alacak dogrumu mehmet kardesım...buda 3.sorum
3)ikametgah belgesi(getuigschrift van woonst voor huwelijk).............kısmtese esım temmuzun 4unde burda olcak kardes gazıantepte bu evrakları gelırken getrmesı gerekıyor dogrumu bunları bır dogrularsa mehmet bende ona ıletcıcem ...ben sadece apostılı getırmesını bırde ıkametgah getırmesınıde soledım kardesım baska bunların dısında eklemek ıstegın varsa lutfen yaz kardesım bugun yazarsın umarım cunku vaktımız az kaldı ....kıb canım kardesım aeol saol hersey ıcın
normalde ben turkıyede nufus mudurlugunden apostıl yapıp esıme yolladım oda orda yapıp getrcek bunun dısında kımlık tercumesi dedıgın sey esımın kımlıgının turkıyede kımlıgını yemılı tercumana cevrılmesı mı??? bu 2.sorum kardesım
ikametgah belgeınıde sanırım kaldgı beledıyeden alacak dogrumu mehmet kardesım...buda 3.sorum
3)ikametgah belgesi(getuigschrift van woonst voor huwelijk).............kısmtese esım temmuzun 4unde burda olcak kardes gazıantepte bu evrakları gelırken getrmesı gerekıyor dogrumu bunları bır dogrularsa mehmet bende ona ıletcıcem ...ben sadece apostılı getırmesını bırde ıkametgah getırmesınıde soledım kardesım baska bunların dısında eklemek ıstegın varsa lutfen yaz kardesım bugun yazarsın umarım cunku vaktımız az kaldı ....kıb canım kardesım aeol saol hersey ıcın