Dosya ek evrak için beklemede !
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belcika
Dosya ek evrak için beklemede !
arkadaslar bilen varsa yada basina gelen varsa bunun ne demek oldugunu bana soylesin lutfen iksde Dosya ek evrak için beklemede diye yaziyor 4 aydir vizenin cikmasini bekliyorum dosya evrak icin beklemede dedigine gore eksik bi evrakmi varda oyle yaziyor? oyle ise neden basinda demiyorlarki bunu sinir oldum ya
- sagopa
- NT1
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belçika.antwerpeen (ANVERS)
Re: Dosya ek evrak için beklemede !
iksyi bosverde dofıden baktınmı durumuna
-
- Beginner
iks bos verdimde bos versemde bazi gercekleri degistirmiyorki dofideki durum bu In afwachting ontvangst van documenten die de visumaanvraag ondersteunen en die door de Belgische diplomatieke/consulaire post per diplomatieke valies verzonden wordt
dofide onceden islemdeydi dunde boyle degisti ve iksdede degisti iksde iki gun once dosya karar icin bruksele yollandi diye yaziyordu bugun dosya icin beklemede diyor esimi 4 ay sonra iknci mulakata cagirmislar
dofide onceden islemdeydi dunde boyle degisti ve iksdede degisti iksde iki gun once dosya karar icin bruksele yollandi diye yaziyordu bugun dosya icin beklemede diyor esimi 4 ay sonra iknci mulakata cagirmislar
- sagopa
- NT1
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: belçika.antwerpeen (ANVERS)
-
- Beginner
irkcilik ve yabanci dusmanligi diz boyu burda bir kac partinin birlesmesiyle ve evlilikle ilgili konulari ele aldilar ve karar verdiler hepsi bu yabanci dusmanligi ben vize cikar veya cikmaz uzuntusuyle degil sadece bos bekletmelerine bozuluyorum
- yilmaz34
- NT1
- Yabanci_Ulke: belcika_zellik
genelde eksık evrak ıcın beklemede yazan arkadaslara evrak yolladıktan sonra vızesı onaylandı. ıns senınde oyle olur.Mubarek cuma gunun yuzu suyu hurmetıne Allah hepımıze yardım etsın.AMİNNNNNNNNNNNN.......
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum