YARDİM İSTİYORUM ( belcikadan basvuru olurmu)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam
YARDİM İSTİYORUM ( belcikadan basvuru olurmu)
Beni 4 ay oldu evlendim esim tükiyede yani yanimda ama nl tekrar dönmek istiyor esimle beraber gidebilmek icin esimin belcikaya gidip oraya kayit olmasi is bulmasi uzun sürermi birde esimin kimsesi tanidigi bildigi yok belcikada nasil bir yol izlemeliyiz yardimci olursaniz sevinirim siteye emegi gecenlerden allah razi olsun bende eskiden bu siteden hazirlaniyordum esim gelince is güc gelemiyordum sifremi kaybettim yeniden üye oldum 2-3 ay kadar önce neyse herkesin insallah gönlüne göre olur
yardimlarinizi bekliyorum
alah razi olsun herkesten yardimlerinizden dolayiii.........
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
Re: YARDİM İSTİYORUM ( belcikadan basvuru olurmu)
merhaba arkadasim esim NL den silindimi acaba yoksa tatil olarak mi yaninda eger tatil icin yaninda ise hollandaya dondugu zaman belcikadaki oturacagi belediyeye gidip yazilsin tabiki once ev bulsun sonraki islemler zaten diegr bolumlerde anlatilmistir sana yardimci olur eger daha farkli sorularin olursa sorabilirsin ancak esinin suanki durumundan bilgi verirsen daha ayrintili ve dogru bilgi vermem iyi olurm.clk yazdı:Beni 4 ay oldu evlendim esim tükiyede yani yanimda ama nl tekrar dönmek istiyor esimle beraber gidebilmek icin esimin belcikaya gidip oraya kayit olmasi is bulmasi uzun sürermi birde esimin kimsesi tanidigi bildigi yok belcikada nasil bir yol izlemeliyiz yardimci olursaniz sevinirim siteye emegi gecenlerden allah razi olsun bende eskiden bu siteden hazirlaniyordum esim gelince is güc gelemiyordum sifremi kaybettim yeniden üye oldum 2-3 ay kadar önce neyse herkesin insallah gönlüne göre olur
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam
yok arkadasim izine diye geldi evlendik tekrar dönmedi ve saniyorum belediyeden gelirken silinmis okula gidecegim diye yani simdi burda ouyor görünüyor bide ora dogumlu pasaport süresi bitene kadar gecerlimidir vizesi vize almasi gerekirmi tekrar giris cikis yapmasi icin yoksa 6 ay veya bi süre varmi giris cıkıs yapmasi icin bunun hakkindada bi bilgi alabilirmiyim bilen arkadaslarimizden tesekür ederim
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
hayir arkadasim eger vatandasligina sahip ise10 yil boyunca ulke disinda buluna bilir ancak bu 10 yil icinde konsolosluga gidipte kendinin gostermesi lazim ayrica istedigi zaman hollandaya elindeki kimlik karti ile gidebilir(hollanda kimlik karti)ve belcikaya gidipte basvuru yapabilir kolay gelsinm.clk yazdı:yok arkadasim izine diye geldi evlendik tekrar dönmedi ve saniyorum belediyeden gelirken silinmis okula gidecegim diye yani simdi burda ouyor görünüyor bide ora dogumlu pasaport süresi bitene kadar gecerlimidir vizesi vize almasi gerekirmi tekrar giris cikis yapmasi icin yoksa 6 ay veya bi süre varmi giris cıkıs yapmasi icin bunun hakkindada bi bilgi alabilirmiyim bilen arkadaslarimizden tesekür ederim
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadaslar belcıka yolunu deneyecekler elınızı cabuk tutsanız ıyı olur bence burada zorlasacak sımdıden bıze zorluk cıkarmaya basladılar bıle
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
evet cunku belcika hukumeti bir turlu kurulamiyor ve bu sekilde devam ederse bolunmesi an meselesi ozaman da basvurular iptal edilir ve hic gelemiye bilirsiniz bir devlet olusana kadar oda cok uzun zaman aliyor tabiki acele edin bencealper68 yazdı:arkadaslar belcıka yolunu deneyecekler elınızı cabuk tutsanız ıyı olur bence burada zorlasacak sımdıden bıze zorluk cıkarmaya basladılar bıle
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim: