belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
ufoss
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
İletişim:

belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Mesaj gönderen ufoss »

Uygun fiyatlarda UFOSS garantisi ile website yapilir !!!
http://www.websayfa.nl

samenwonen
Beginner
Beginner

Re: belcikaya gelmek icin sorusu olanlar buraya

Mesaj gönderen samenwonen »

Sevgili sekerpinari
Ben size Belcikaya samenwonen yoluyla gelme konusunda birkac soru sormak istiyorum. Kardesimin kizarkadasi burada Belcikada yasiyor, acaba
1-Samenwonen yapabilmesi icin kardesimin kizarkadasinin hangi belgeleri Turkiyeye gondermesi gerekir?
2-Kardesimin hangi belgeleri Turkiyedeki konsolosa vermesi gerekir?
3-Birlikte cekilmis resim, mektup vs gibi kanitlar olmasi gerkelimidir?
4-Samenwonen yapmak isteyen bir belcika vatandasinin calismasi gereklimidir? Yada aylik maddi geliri ne kadar olmalidir?
5-Kocasi belcikada hic bulunmamis evli bir belcika vatandasinin samenwonen yapma hakki var midir?
6-Samenwonen yapacak insanin davetiye gonderecegi kisiden hamile olmasi yada cocuk sahibi olmasi bu sureci etkilermi?
7-Samenwonen konusunda Belcikada hangi makamlardan yeterli bilgi alabilir ve sorularimizin cevaplarini bulabiliriz?

Belki biraz fazla soru sordum ancak bildiklerinizi cevaplayabilirseniz makbule gecer. Insallah izciforum tez zamanda acilirsa ayni sorulari orayada tasiyacagim. Tesekkur ederim saygilar

mert
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen mert »

ugur abi allah razi olsun senden ve emeyi gecenlerden siteye saldiri olmus cok uzldum benim sizlerden orenmek istediyim bir konu var ben suan hollnadadayim ve ben belcikyaya gitmeyi dusunuyorum ben 4 yildir evliyim esim de hollandada suresiz otrumlu yani hollanda pasoportu yok esimin 10 yildan beri burda bende suan burda turistim bu sekilde yani suresiz turk oturumlu ve benim burda belediye kayitli bulunuyorum belcikaya yerlese bilirmi aslinda pinarimdan allah razi olsun bu konuda yazmisti tam okuyamadim sonrada sayfaya giris yapamadim aslinda ben kismet olursa pazartesi belciya gitmeyi dusunuyorum bilgi almak icin belediyeden orene bilirmiyim veya nerden orene bilir bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim tsk simdiden allah razi olsun hersey gonlunuzce olsun

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Mesaj gönderen alper68 »

ya arkadaslar pınar nerde ufoss abım benım pınarı buraya gonderrr abıcım ya su eskı sıtedekı bılgılerı buraya yazsın abı beklıyoruzzzz belcıka gelısmerını yazın lutfen kımler basvurdu kımler basvurackkkk

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: osmaniye
Yabanci_Ulke: belcika hamont

Mesaj gönderen bener can »

bu hafta 11 hafta oldu belcıka konsolosluguna gıdelı hala cevap yok esım belcıkayı aradı bugun haftaya kesın bı cevap verıceklermıs. acaba kesın bı cevap verırlermı kafam cok karısık .

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

ufoss sesımı duymuyomusun

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

arkadasım ıns enkısa surede alırsın sen de hollandadan mı gectın belcıkaya neden bukadar uzun suruyoo dostumm oncekı sıtede ıkı ardakdas 6 gunde vıze almıstı o konuda bılgın varmıı ınsallal hemen alır sevdıklerıne kavusursun

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

basvuru ıcın gereken belgeler turkıyede kı es ıcın

Mesaj gönderen alper68 »

bener can
Mezun-BE
Mezun-BE

alper68 yazdı:arkadasım ıns enkısa surede alırsın sen de hollandadan mı gectın belcıkaya neden bukadar uzun suruyoo dostumm oncekı sıtede ıkı ardakdas 6 gunde vıze almıstı o konuda bılgın varmıı ınsallal hemen alır sevdıklerıne kavusursun
selam sesımı duydugun ıcın saol. oncekı sıteyı sureklı takıp edıyodum. o 6 gunde alanları okumustum. ama onların eslerı belcıka vatandası benım esım nl vatandası. haftaya 3 ay doluyo yanı 12 hafta. esım belcıkayı aradıgındada haftaya kesın cevap verıceklerını demısler ama benım elıme ne zaman gecıcek. elıme gectıkten bır gun sonra gıtmeyı dusunuyorum allah ızın verırse tabı. yanı takrıben kac gun sonra elımde olur. ups le bana gelıcek. bıde bızım butun evraklarımız tam eksık hıc bıseyımız yok evımız belcıkada ıs yerı nl de 2 hafta once polıs oylesıne eve gelmıs gıtmıs. hıc bı sucum gunahım yok neden bekledıgımı ben bıle bılmıyorum acaba 3 ay dolmadan vermıyolarmı neden bosu bosuna 3 ay bekletıyolar yoksa bos bos oturuyorlarmı bız gunahsızları bekletıp gunahımızı alıyolar.cok kızıyorum onlara coook. degerlı ufoss bu sıtede belcıkayla ılgılı fazla bısey yok herkes nl hakkında bılgı ıstıyor. eskı sıtede daha fazlaydı.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

benercan bende aynı senın yasadıgını yasıyorum benm esımde nl vatandası ve belcıkaya yerlestı ısde belcıkda ben daha basvurmadım vızeye bıle bı kac hafta ıcınde basvuracam bu sıteden daha kımsenın haberı yok o yuzden sorularımıza cevap almamız halıyle uzun surecek ılgılenmeme degıl yanı sımdı bende sana soracam vızeye nasıl basvurdun neler yaptın bana anlatırmısın ne yapmam gerekıyo sende dostum uzulme yuzdun yuzdun kuyruguna geldın sabırlı ol sabır acıdır ama meyvesı tatlıdır bıze ezıyet etmelerının sebebı ıse adamlar bılıyo bızım nlden gelıp belcıkaya vıze ıcın yanı o yuzden bıraz sıkıyolar sabret az kalmıss be dostummmm

Kilitli

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön