igılbigıl yazdı:hayırlı olsun kardesım
saol arkdsm tesekkur ederim darisi butun vize bekleyenlerin basina ins ins ins
Moderatörler: sansli, xmultecix
igılbigıl yazdı:hayırlı olsun kardesım
mehmet_26 yazdı:hayırlı olsun sanslı cok sevındım benımkınden bır haber yok daha cok sevındım
nl de basarılar dılerım
cok cok tesekkurler arkdsm,,,amin amin amin darisi butun vize bekleyen ve vizeye basvurcak olan arkdslarin basina ins ins ins,,,pars yazdı:Tebrikler arkadasim. Darisi diger bekleyen arkadaslarin basina.
gokkusagı yazdı:Hayirli ugurlu olsun arkadasim,
En yakin zamanda da sevdigine kavusursun insallah.
Darisi tum bekleyen arkadaslarimizin basina..
ins ins ins arkdsm seninde en kisa zamanda vizen cikar merak etme ciksin ins ins ins,,,biraz olsun destek olabildiysem moral olabildiysem ne mutlu cunku ben cok uzuldum cok stres cektim iyi biliyorum ve bu yola basvuranlarin en az skntiyla donemi atlatmalarini istiyorum,,,darisi basina darisi basina darisi basina arkdsm ins ins ins herkesin basina darisi,,,,seninde sevincli habelerini okucaz ins ins ins,,,bide varya baak benim icin bisey oldugunda ayagimimi suruyorum napiyorum arkamdan diledigim kiisiler ins sunun da su isi olur dedigim demedigim herkesin istedigi oluyo belki hepsi tesaduf zamani denk gelmistir bilmiyorum,,,ama ins ins ins ayagimi surumusumdur,,sizinkide en kisa zamanda cikar ins ins insHASRET yazdı:bende 14 mayısda ısytekyaptım hayırlısı ıle benımde vızem cıkar ıns ıns ıns cokı teskler arkadasım bana cok destek oldun allah yolunu acık etsın ....darısı basıma darısı basıma darısı basıma darısı tum bekleyenlerın basına cok sevındım yaaaaa allah yar ve yardımcın olsun yenı yataında mutluluk lar....