vizeme red geldi
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
vizeme red geldi
mayıs ayının 2 gunu vıze basvurusunda bulunduk ve 29 mayısda eksık evrak onuda tamamladık gonderdık 21 hazıranda red cevabı geldı sebebı:12 aylık kontratın 12 aydan 4 gun eksık olması arkadaslar haberınız olsun 12 ay artı 1 hafta alırsanız daha garantı olur bekle bır 3 ay daha allah herkese nasıp etsın vıze almayıı bekleyecegız
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: vizeme red geldi
insallah 2. basvuruda olumlu cvp alirsin arkadasim
uzuldum senin adina
verdigin bilgi icin tesekkurler
Allah yardimcin olsun
kolay gele
uzuldum senin adina
verdigin bilgi icin tesekkurler
Allah yardimcin olsun
kolay gele
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
cok uzuldum arkdsm gercekten bunu cok uzun yillardir bu islerle ugrasip surekli onune adina kanun dedikleri engeller cikan bi kisi olarak iyyi anliyorum yani bi kisi seenenin 4 gunu eksik calissa nolcak yani yanina getirmek istedigi esini gecindiremicekmi bakamicakmi ona,,,4 gun eksik olmasinin sebebi basvuruyu yapan kisinin zaten 4 gun calismis oldugu icin eksiktir yoksa isyerinden 11 ay 26 gunluk kontrat yapcak degiller ya bunu dusunemiolarmi,,,bunlar yildirma politikasi ama yilmayin arkdsm biz 5 senelik evliyiz hatta bes sene bitecek surda 1 aydan az bi sure kala,,,ve bizim isimiz daha yeni oldu 1 ay bile olmadi ben nl ye geleli dusun artik,,,yilmayin tekrar kontrat yapin yine basvurun ve bu sefer olsun ins ins ins,,,,bahargecesi yazdı:mayıs ayının 2 gunu vıze basvurusunda bulunduk ve 29 mayısda eksık evrak onuda tamamladık gonderdık 21 hazıranda red cevabı geldı sebebı:12 aylık kontratın 12 aydan 4 gun eksık olması arkadaslar haberınız olsun 12 ay artı 1 hafta alırsanız daha garantı olur bekle bır 3 ay daha allah herkese nasıp etsın vıze almayıı bekleyecegız
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: hollanda
tsk allah razı olsun bu sefer garantı olsun dıye 13 aylık alacagız kontratı 1 aydaa cabasıı olsun onlara allah herkese sabır versın bızde o guzel mutlu gunleree kavusacagız ınsallah allaha emanet olun bye byee
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
allah sizdende razi olsun arkdsm,esiniz eger yaptirabiliosa hemen yaptirsin kontratini ve tekrar deneyin sansinizi umarim en kisa zamanda sizinde vizenizin ciktigini okuruz burdan ve sizin adiniza mutluluklarimizi belirtiriz ins ins ins,,,,bahargecesi yazdı:tsk allah razı olsun bu sefer garantı olsun dıye 13 aylık alacagız kontratı 1 aydaa cabasıı olsun onlara allah herkese sabır versın bızde o guzel mutlu gunleree kavusacagız ınsallah allaha emanet olun bye byee
hollandadayim(2008-5)