vizeyle ilgili

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
hatice
Beginner
Beginner

vizeyle ilgili

Mesaj gönderen hatice »

slm arkaadslar esime kagıt gelmis parayi yatırın diye ve ben holandaya gittikten sonra neler yapmamgerek onlari belirten formlarda yolamaislar bu bneim vizemin çiktina mi isaret acaba bilgisi olan varsa bil

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Re: vizeyle ilgili

Mesaj gönderen erkan »

hatice
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen hatice »

saol arkadsim cvp yazdin için esim parayida yatirmis dün bana söyldi heralde vizenin tr gelemsinide esime haber verler veya banami verirler ben ankarayi bi hafta geçtikten sonra arasam sorsam olurmu çok tsk edrim bilgileriniz için en kısa süred cvp bekliyorum .

fyesil
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen fyesil »

arkadasim esine haber verilmez eger dun para yatirildiysa persembe ve cuma gunu konsoloslugu ara onlar sana teyit ederler gelip gelmedigini. bu arada onemli basvuru yaparken hangi konsoloslugu yazdiysaniz orayi arayin. istanbul veya ankara. teyiti yaptirdiktan sonra iks den randevu alip gidip vizeni alirsin arkadasim.
kolay gelsin

erkan
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Hollanda/ Amsterdam

Mesaj gönderen erkan »

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön