vize sormayla ilgili
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
vize sormayla ilgili
slm arkadaslar ben kaç defa vize bölümünü aradim vizemin tr ye gelip gelemdini ögrenmek için benden pin numaarsi istediler anlamadim bilen varsa cvp ayzabilirmi tsk.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: vize sormayla ilgili
hatice yazdı:slm arkadaslar ben kaç defa vize bölümünü aradim vizemin tr ye gelip gelemdini ögrenmek için benden pin numaarsi istediler anlamadim bilen varsa cvp ayzabilirmi tsk.
arkdsm seen saat ucle dort arasi ank yi arayip teli dusurdugun zaman diceksinki biz nl den tr den nerden yaptiysnz basvuruyu soyliceksin ve bana esimden haber geldi vizemin cikigini ogrendim ve vizemin ankaraya gelip gelmedigini ogrenmek istiyorum diceksin hepsi bu kadar beende oyle yapmistim ve kimse benden pin no su fln istemedi,iks yi aramicaksin ank buyukelciligini aricaksin,,yardimci olabilicegim baska bisey varsa sorabilirsin,,,ama pine gerek yok,,,bunu senden pni nosu isteuyen kisiye belirtebilirisn vizemin gelip gelmedigini ogrenmek icin pin koduna ihtiyac yok diye nbiliorum dersin,,,,kolay gelsin
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09