Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
hatice
Beginner
Beginner

vize çikmis bi sorum olcak......acilllllll

Mesaj gönderen hatice »

slm arkaadslar vizme çikmis randövümü aldim kısmet olursa 29 temmuz da gidip alcam söyledikleri bisye kafam takıldı pasaportun günü ile ilgili bisyeler söyeldiler 9 ay günümü kalamsi lazim 9 aylık olamsi alzim böyle bsieydi tam analmadim normalde vize almaya gidenlerin pasaport günü ne kadar olamsi alzim süresi ne kaadr kalamsi alzim bilenler acil yazarsa sevinirim....

unal1981
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: vize çikmis bi sorum olcak......acilllllll

Mesaj gönderen unal1981 »

slm arkadasim ayni olayi bende yasadim benimki normalde 6 aylik gorunuyordu konsolosluga gittim kadin bakti senin pasaportun yeterli degil dedi ben sok oldum orda dedim ama bana tel 6 ay yeterli dediler kadin bana dediki daha once gidip geldinmi gibisinden sordu bende yok dedim o onlara gecerliymis sen sen ol bir yillik yap yada kesin 6 aydan yukari olsun lutfen sorun yasamasin.sana basarilar birde orda sana hangi tip vize istersin diye soracaklar 3 aylik ayri ayri mi yoksa tam 6 aylikmi istersin diye eger tam alti aylik alirsan diger avrupa ulkelerine gidemiyorsun
eger 3+3 aylik alirsan heryere gidebiliyorsun eger avrupada tanik akraba ziyaretine gidecek olursan 3+3 iste gitmiceksen hollandada disina cikmicaksan 6 aylik de yeterlidir
hadi allah kolaylik versin .tebrikler

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

hatice yazdı:slm arkaadslar vizme çikmis randövümü aldim kısmet olursa 29 temmuz da gidip alcam söyledikleri bisye kafam takıldı pasaportun günü ile ilgili bisyeler söyeldiler 9 ay günümü kalamsi lazim 9 aylık olamsi alzim böyle bsieydi tam analmadim normalde vize almaya gidenlerin pasaport günü ne kadar olamsi alzim süresi ne kaadr kalamsi alzim bilenler acil yazarsa sevinirim....
arkdsm telde dedikleri sudur,basvuru tarihinden itibaren 9 ay daha gecerli pasaport,yani yani sen pasaportunu 1 yillik yap garanti olsun,,,ben 3 yillik yapmistim bide burda turk konsolosluklarina gidipde ugrasmak zorunda kalmayayim diye,kolay gelsin
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

hatice
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen hatice »

slm arkaadsim saol benim pasaportumun günü dolmasina daha 7 ay var 4 mart 2009 da bitcek günü 1 yıllık almistim ins sorun yasamama çok tsk edrim cvp için.

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön