Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
elif444
Beginner
Beginner

tekrar evlenmek için 6 ay beklemek mı gerekıyo

Mesaj gönderen elif444 »

esım bosanma davası acmıs bunu avukatla gorusup hollanda konsolosluguna soylesek dava dılekçesınıde sunsak gıdemıyo mu ya onların kı sadece kagıt uzerı evlılık

SITE KURALLARINA UYULMADIGI ICIN BASLIGINIZ KILITLENMISTIR

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: tekrar evlenmek için 6 ay beklemek mı gerekıyo

Mesaj gönderen sansli »

elif444 yazdı:esım bosanma davası acmıs bunu avukatla gorusup hollanda konsolosluguna soylesek dava dılekçesınıde sunsak gıdemıyo mu ya onların kı sadece kagıt uzerı evlılık
arkdsm bu soruna ancak seninle ayni durumu yasamis olan biri cvp verebilir bu sitede,ben simdiye kadar boyle bi durumu olanida gormedim sitede yazilanlardan ama,,,en dogru cvbi ve yolu size bi avukat gosterebilir,6 ay konusuna gelince geluk ablamiz bu sitenin kurucularindan yani bu site kuruldugundan beri vaar bu ablamiz sanirimda en tecrubeli olanimiz ve 6 ay beklemen gerektigini daha sen sormadan soylemis diger baslik altinda,,,yine diyorum en iyiysi bi avukat la gorusmek sizin durumunuzda,,,ins ins ins en kisa zamanda hayatin yoluna girer arkdsm,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

elif444 yazdı:esım bosanma davası acmıs bunu avukatla gorusup hollanda konsolosluguna soylesek dava dılekçesınıde sunsak gıdemıyo mu ya onların kı sadece kagıt uzerı evlılık
arkdsm cvplamak istemessen anlarim bi soru sormak istiyorum,,,dun yazmistin durumunu boyle boyle bi durumun icindeyim diye,kiz bosanmak istemiyo demistin,simdi diyosunki esim bosanma davasi acmis,madem bosanma davasi acabiliyodu bunu neden daha once yapmamis yani senle imam nikahi yapmadan once,ve esim bosanma davasi ACMIS demissin bundan senin haberin yokmus gibi konusmussun kagit belge gibi bisey gordunmu davanin acildigina dair,bide dun durumunu yazdin ve bugun esim dava acmis dedin bugun sabah mi acildi dava,bide kiz iknami oldu bosanmaya bunlari merak ettim yani senin durumuna gercekten uzuldugum icin sordum yanlis anlama sakin hicbir ima yok bu sozlerimde sadece bayanlarimizin bizlerin boyle durumlarda kalmasi beni acikcasi cok ama cok uzuyo gercekten,oyuzden bu kadar yazi yazisim,,,yoksa gecmis olsun umarim duzelir her isiniz der baskada bisey yazmazdim ilgilenmesem inanki sadece uzuldugum icin bu yazilar,,,yanlis anlamani istemem,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

helin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: Den Haag

Mesaj gönderen helin »

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön