arkadaslar bir sorum olcak bana fikir verin ne olur...
hani hatirlarsaniz bi ara yazmistim siteye bnden ekagit istediler ama patronumun muhasebecisinin pclerine virus girmis 2 hafta sonra vere bilirmis ancak diye,.
ind beni gecen hafta carsamba gunu aradi ve normalde izin vermediklerini ama bu sefer durumu anladiklari icin bnm elimdende birsey gelmedigi icin bana ayin 25sine yani bu hafta pazartesi gune izin vermisti ama o gunde elinde olcakmis yoksa red yermisim.
bende aynen o gun eline gecirdim.ptt den imzali kagit aldim ellerine gectigine dail
ama bana ind den hala mektup gelmedi kagitlariniz elimize gecti diye.
korkuyorum ya acaba gecmedimi ellerine diye.ama elimdede ptt deden imzali kagit var.iadeli tahautlu gonderdigim icin.
ayrice beni aradigi gun benim dosyama bakan kadin benim patronumuda aramis.
onada eger pazartesi elimize gecerse kagitlar olumlu demis yoksa olumsuz olur demis.
birde buna guveniyom ama yinede umutlanmamak lazim.2 kere hayat kirikligi ugradim 1 kez daha yasamak istemiyorum.
simdi size olan sorum ben ind yi arasammi ki kagitlarim elinize gectimi bana ontvangstbevestiging yani kagitlariniz elimize gecti diye mektup gelmedi desem diye olurmu???
ne olur yardim edin bana.ne yapcagimi sastim...
alvast bedankt
neyapmam gerekiyor?? ( ekagit ind )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- NT1
Re: neyapmam gerekiyor??
tsk edrim arkadasim bilgilerin icin.
arkadasima sordum ondanda benden istedikleri kagidi istemisler oda zamaninda gondremeyip esktra zaman almis.ve onada aynen bnm gibi ptt den kagit gelmis imzali aldiklarina dair ama ind nin kendisinden mektup gelmeden vizeniz cikti diye mektup gelmis.
bakalim artik bizde nasil olcak herseyin hayirlisi...
arkadasima sordum ondanda benden istedikleri kagidi istemisler oda zamaninda gondremeyip esktra zaman almis.ve onada aynen bnm gibi ptt den kagit gelmis imzali aldiklarina dair ama ind nin kendisinden mektup gelmeden vizeniz cikti diye mektup gelmis.
bakalim artik bizde nasil olcak herseyin hayirlisi...