100 gun sonra red geldı
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: afyon
- Yabanci_Ulke: hollanda
100 gun sonra red geldı
arkadaslar mayıs 16 da basvuru yaptık ınd bızden 2 defa eksık evrak ıstedı gonderdık bugun kü gelen vcp ıse esımın maas yetersızlıgınden ve evlılgımızı cıddı bulmadıklarından dolayı red geldı. bu bu maasla esım bana bakamazmıs falan fılan esım bazen 1350 bazen ıse 1550 euro maas alıyo mesaiye kalıp bu maası alıyordu hollandada mesaiye kalıp bu parayı almak yasakmıs oyle yazmıslar. bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa veya gostereceklerı bır yol varsa benımle paylasırlarsa sevınırım.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: 100 gun sonra red geldı
ufff cok uzuldum arkdsm sizin adiniza,bukadar beklet beklet okadar eksik evrakdan sonra red ver ne kadar sacmalik yaptiklari yaa,,,evliliginizi neden hangi sebeple ciddi bulmamislar o da ayri bi sacmalik,,,esiniz aylikmi aliyodu maasini yoksa 4 hafta uzerindenmi,cunku bildigim kadariyla 4 hafta uzerinden alirsan 1350 euro maas kabul ediyolar cunku 4 hafta uzeri alinan maaslar senede 13 maas almis oluyolarmis,ve bunuda seneye boldugun zaman ind nin istedigi maasa denk geliyomus,,,ama yilmayin maasi istenilen duzeye getittirip hemen yeniden basvuru yapin sizin pes etmicenizi anlasinlar,,,sasa1 yazdı:arkadaslar mayıs 16 da basvuru yaptık ınd bızden 2 defa eksık evrak ıstedı gonderdık bugun kü gelen vcp ıse esımın maas yetersızlıgınden ve evlılgımızı cıddı bulmadıklarından dolayı red geldı. bu bu maasla esım bana bakamazmıs falan fılan esım bazen 1350 bazen ıse 1550 euro maas alıyo mesaiye kalıp bu maası alıyordu hollandada mesaiye kalıp bu parayı almak yasakmıs oyle yazmıslar. bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa veya gostereceklerı bır yol varsa benımle paylasırlarsa sevınırım.
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
uzucu bi durum ama yilmayin arkadasim
simdi sizin yapmaniz gereken tek sey maasi ind yin istedigi maas limitine denk getirip terkrar avukat araciligiyla denemek olsun.! bilmiyorum avukat araciligiylami yapmistiniz bu basvuruyu ama mutlaka avukatla birlikte tekrar yapin, cunku evliligin gercekciligine inanmadik diye sacma bi sebeb olamaz..!
maas limitini ulasabilmek icin, bi yerde ek is imkani yokmu esinin? tabi disardakilere konusmasi, oneride bulunmasi kolay ama sadece sana destek olma amaciyla yapiyoruz..!
bu arada Sansli arkadasimizin degindigi konu cok onemli, belki diger arkadaslarimizin isine yarar..!
Allah yardimcin olsun arkadasim
kolay gele
simdi sizin yapmaniz gereken tek sey maasi ind yin istedigi maas limitine denk getirip terkrar avukat araciligiyla denemek olsun.! bilmiyorum avukat araciligiylami yapmistiniz bu basvuruyu ama mutlaka avukatla birlikte tekrar yapin, cunku evliligin gercekciligine inanmadik diye sacma bi sebeb olamaz..!
maas limitini ulasabilmek icin, bi yerde ek is imkani yokmu esinin? tabi disardakilere konusmasi, oneride bulunmasi kolay ama sadece sana destek olma amaciyla yapiyoruz..!
bu arada Sansli arkadasimizin degindigi konu cok onemli, belki diger arkadaslarimizin isine yarar..!
Allah yardimcin olsun arkadasim
kolay gele
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
bu gibi sonularda oluyor malesef
Yilmayin ve is;emlere devam edin..
Ergec olumlu sonuc alacaksiniz.
Sitemizde ornekleri mevcut
Yilmayin ve is;emlere devam edin..
Ergec olumlu sonuc alacaksiniz.
Sitemizde ornekleri mevcut
-
- Beginner
arkadaslar esım bugun avukatla gorustu avukat basta hatayı burdan ınd den basvurmakla yapmıssınız demıs esıme. tr den basvurmamı ıstıyor. sızce ne kadar dogru olur tabı ben burdan basvuru yapınca avukatta oradan ılgılenecek.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
slm arkadasım bende senın gıbı red cevabı alanlardanım bızımkının gelıs sebebı kontratımız 12 aydan 4 gun eksık olmasından dolayı ve benım esım ek ıs yapıyordu mecburen hem saat hem ucretı denk getırebılmek ıcın neyse ınsallah hayırlısı ıle senınde vızen cıkar yıkılmak yok öyle hemen arkadas sabır sabır ınsallah gecer bu gunler mazıde kalır sızedee bır omur boyu mutlu ve huzurlu gunler kalır.....
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
avukatin dedigine bisey diyemem arkdsm ama biz avukatla beraber yaptik basvuruyu once ben tr den yaptim sonra esim nl den kendi evraklarini avukata gonderdi avukatda ind ye,ve o siralar ind cok tatile girdi onlari saymassak 29 gun gibi bi surede cikti vizem,,,avukat isinizi garanti yaparim diyosa denemekde fayda var gibi geliyo bana,bizim avukatimiz esime biz bu tur basvurulari 4 hafta gibi bi surede sonuclanridiroyruz dedi ve 1 nisan basvuru 15 mayis vizem tr ye gelmisti,,,esinizle birlikte en dogru karari verip bian once vizenizi alip yuvanizi kurabilirsiniz ins ins ins,,,sasa1 yazdı:arkadaslar esım bugun avukatla gorustu avukat basta hatayı burdan ınd den basvurmakla yapmıssınız demıs esıme. tr den basvurmamı ıstıyor. sızce ne kadar dogru olur tabı ben burdan basvuru yapınca avukatta oradan ılgılenecek.
hollandadayim(2008-5)
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
arkadasim bence nl basvurun tekrardan cunku benim arkadasim tr bas vurdu ret geldi 100 gun sonra mahkeme actilar 1 senedir mahkeme sonuclanmadi ve tekrar istek yapamamiyorlar sinav gunude doldu maasa gelince benim esiminde maasi ind istedi maasdan eksik geliyordu is yeriyle anlasti maasini yuksekti her ay yuksek maas yatti ve esim parayi cekip tekrar is yerine veriyordu vergisinide oduyor oturumu alana kadar boyle devam edecek sizle oyle yapin ek isde yipranmaktansa maasi yukseltip geri is yerine iade edin allah tez zamanda vizetin cikmasini nasip etsin ins
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
-
- Beginner
valla arkadasım esımın eksık maasından dolayı red geldı zaten bu parayı fazla mesaıye kalıp alıyordu orda avukat esıme garantı vermıs kocan ordan basvuruyu yapsın senden burdan son maas kagıtlarını ısterler bende bunun yanına bır yazı yazarım o sekılde ınd ye gonderırız demıs cunku kanunda kadınların fazla mesaiye kalıp bu sekılde kazanmaları yasakmıs hollandada. avukatın ınd ye yazacagı yazı ıse bununla ılgılı bır kanun varmıs yanı bundan fazla kazanamıyor masrafı fazla yoktur gıbısınden bin sımdı boyle yapmayı dusunuyoruz zaman gosterecek.
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
sen bilirsin arkadasim burda kadinda erkekde simdi bu yontemi kullaniyor hakkinda ne hayirlisi ise o olsun ins tez zamanda vizen cikar
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim