oTURUM IZNI ve ASKERLIK DRUMU

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: oTURUM IZNI ve ASKERLIK DRUMU

Mesaj gönderen attractive01 »

Zahmet edip, faydali veya faydasiz bana gore hepsi bir arkadasin disinda cok yararli bilgilerdi.. Herkese tesekkurler... Ama sanirim Firat2121 arkadasim kusura bakmasin biraz cahilce konusmus gibime geldi... Yok can havi zayif turkce falan bunlar hic hos terimler ve bana asla uyan terimler degil bunu soylemek istedim. Beni ve tanimadigin insanlar hakkinda boyle yorumlar yapman bence benim gibi en azn Tr nin genelkurmay baskani kadar ulkesine seven kulturlu konusmasi bilen iyi aile egitimia almis bir kisi yana bana yapilmis bir saygisizliktir... Saygisizliga saygisizlikla karsilik vermekde o kadar cahilliktir. Sadece burdaki klavyeye hala alisamadim ve hizli yazmamdan kaynanklanan bir seyi vatan haini veya cahil gibi deklare etmek bence cok uctu. Neyse Arkadaslar.. Yazmis oldugunuz bilgilerden cok yararlandim. Herkese o arkadas haric tesekkur ederim,. Allah yar ve yardimciniz olsun :geek:

firat2121
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen firat2121 »

attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Mesaj gönderen attractive01 »

ARkadasim neyse belkide ben fazla tepki gosterdim uzduysek sanalda olsa kusura bakma ama yazindan maalsef ben oyle anladim Yok can havliyle yazmis diger arkadasimiza sen sanlisin askerligini bitirip gelmissin anneler senin gibileri doguruyor diyince yani direk olarak uzerime alindim yani belkide baskasida olsa aliniridi belkide bu konularda biraz hassasim da neyse Istemedem kirdiysak hakkini helal eyle ama lutfen biraz daha dikketli ol ok hadi Allah yar ve yardimcin olsun

firat2121
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen firat2121 »

Kilitli

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön