simdi ne yapmamiz lazim (olumlu cvp sonrasi)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
Re: simdi ne yapmamiz lazim (olumlu cvp sonrasi)
heyt be artik rand aldi esim.2 hafta sonra vizesini almaya gidecek insallah.
rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu..
hersey gonlunuzce olsun....
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
ne guzel arkdsm tekrar gozunuzaydin rabbim sagsalim kavusmayida nasip etsin ins ins ins,,, allahim herkesse geride kalan bekleyen herkese nasip etsin bu duygulari yasamayi kavusmayi ins ins insyanmaz yazdı:heyt be artik rand aldi esim.2 hafta sonra vizesini almaya gidecek insallah.
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- NT1
tsk ederim sansli arkadasim.bana ayirdigin zaman icin verdigin bilglerin icin.dedigin gibi rabbim herkeze tez zamanda yasatsin bu duyguyu.siz amsterdamdami kaliyonuz
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
yanmaz yazdı:tsk ederim sansli arkadasim.bana ayirdigin zaman icin verdigin bilglerin icin.dedigin gibi rabbim herkeze tez zamanda yasatsin bu duyguyu.siz amsterdamdami kaliyonuz
rica ederim arkdsm ne demek,biz den haag dayiz bende bildigim kadariyla cvpladim kendimce sorularinizi,amin amin amin,,,,
hollandadayim(2008-5)
-
- NT1
i geceler arkadaslar.bnm bi sorum olcak,esim 24unde ankaraya gidecek.pasportu kac gunde gelir geri.bayramdan sonrami yoksa o haftami.esimin gidecegi gun carsamba gunu...yardimci olursaniz sevinirim.tskler simdiden
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
eger 24 unde randevusu varsa 2 gun sonra pasaport eline geciyor. 26 si veya en gec 27 sinde elinde olur.
-
- NT1
tsk ederim arkadasim.
insallah dedigin gibi olur.cunku syin 3une bilet buldum onu alip gelmesini istiyorum esimin.bayramin 3cu gunu kiziyla gecirmesini istiyoruz.ama tabi nasip olurmu bilmem.esim 27sine kdr gelmezse 10 gun bekletirler dedi.bayram tatili giriyormus.
insallah ole brsey olmaz cunku ayin 6 sinda benim 3 haftalik iznim basliyor.insallah iznimde esim yanimda olur.islerimizi evimizi hallederiz.
rabbim herkezin gonlune gore versin.herkezin dualarini kabul etsin bu mubarek ayda...
insallah dedigin gibi olur.cunku syin 3une bilet buldum onu alip gelmesini istiyorum esimin.bayramin 3cu gunu kiziyla gecirmesini istiyoruz.ama tabi nasip olurmu bilmem.esim 27sine kdr gelmezse 10 gun bekletirler dedi.bayram tatili giriyormus.
insallah ole brsey olmaz cunku ayin 6 sinda benim 3 haftalik iznim basliyor.insallah iznimde esim yanimda olur.islerimizi evimizi hallederiz.
rabbim herkezin gonlune gore versin.herkezin dualarini kabul etsin bu mubarek ayda...