benimde vizem cikti
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: nevsehir
- Yabanci_Ulke: turkiye
benimde vizem cikti
merhaba arkadaslar benimde 3 yil sonunda vizem cikti esime ve cocugumaa kavuscammm 6.5 hafta sürdü 2 defa red sonunda sükür rabbimee cikti sonundaaa dilerim ki yaradandan yüce mevlamdan tüm bekleyenlerin vizesi bi an önce cikarr ve esine cocuklarina kavusmak arzusuyla yanip tutusanlar kavusurr hepisiniz allaha emanet olunnnn ....doeg
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: benimde vizem cikti
aminnn
hayirli olsun arkadasim
umarim bu beklentin bosuna cikmaz ve sevdiginle bi omur mutlu huzurlu olursun
kolay gele
hayirli olsun arkadasim
umarim bu beklentin bosuna cikmaz ve sevdiginle bi omur mutlu huzurlu olursun
kolay gele
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
hayirli ugurlu olsun arkdsm gozunuzaydin bi mezun daha ckti ne kadar guzel darisi tum bekleyenlere ins ins ins,,,celikoglu yazdı:merhaba arkadaslar benimde 3 yil sonunda vizem cikti esime ve cocugumaa kavuscammm 6.5 hafta sürdü 2 defa red sonunda sükür rabbimee cikti sonundaaa dilerim ki yaradandan yüce mevlamdan tüm bekleyenlerin vizesi bi an önce cikarr ve esine cocuklarina kavusmak arzusuyla yanip tutusanlar kavusurr hepisiniz allaha emanet olunnnn ....doeg
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Beginner
arkadas biz nl de avukat araciligiyla basvuru yaptik
trde hic yapmadim ama artik bildigim kesin suki cabuk cikiyorr vize evraklar ve istenilen her sey tam iseee kafana fazla takma rabbim insallah seninde yüzünü güldürür
trde hic yapmadim ama artik bildigim kesin suki cabuk cikiyorr vize evraklar ve istenilen her sey tam iseee kafana fazla takma rabbim insallah seninde yüzünü güldürür
-
- Mezun-NL
Oncelikle Allah devamini erdersin insallah arkadasim bende 5 seneden fazla esine ve cocuguna beklemis biiri olarak ne hissettigini anlayalbiliyorum artik sevinme zamani dedigim gibi Allah devamini erdersin...
-
- Beginner
ya arkadarlarrr esim sali günü 830 euro yatirdi ind ama halen ankara konsoloslugunu ariyorum ama para görünmüyoo diyooooo 1 hafta ile 2 hafta arasi sürer diyorlarr..!!!o kadar gercekten sürüyormu acaba..!!birde ben giderken hangi evraklari götürmem lazim konsolosluktan sölüyorlarmi evraklari acaba?
-
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda
evet surer arkadasim. birde konsolosluktan soyluyorlar ne tur belge goturecegini. ama sen ne var ne yok gotur yaninda olsun. burada allah yeni yasaminda mutlu eylesin. yollariniz acik olsun
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
arkadasim oncelikle hayirLi ugurLu oLsun Allah utandirmasinnnn,sen 2 kere red almissin yazabilirmisin redi neyden aLmistin bizde basvuru yaparken o hataLara dusmeyeLim tam eksiksiz evrak nasiL hazirlanir acaba,selametle
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim