evet sonundaaaa ( mezun oluyorum - vizem cikti )
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
evet sonundaaaa ( mezun oluyorum - vizem cikti )
arkadaslar bugun esım ınd aramıs ve postaya verılmıs kagıtlarımız ve avukatımız aramıs ınd yı ılk once cvp soleyemeyız demısler avukat ısrar edınce cvp guzel demıs ınsallah cumartesıye kadar gelır postamız ve bende mezun olacamm..allah herkeze bole mutluluk versın
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
Re: evet sonundaaaa
tebrikler gulum ins hakkinda hayirlisi olur mezun olmana sevindim darisi beklenlere tez zamanda ins
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Gülüm05 yazdı:arkadaslar bugun esım ınd aramıs ve postaya verılmıs kagıtlarımız ve avukatımız aramıs ınd yı ılk once cvp soleyemeyız demısler avukat ısrar edınce cvp guzel demıs ınsallah cumartesıye kadar gelır postamız ve bende mezun olacamm..allah herkeze bole mutluluk versın
ayyyyyyyyyyyyyyyy arkdsm cok sevindim yemin ederim aksam senin nicki gorunce dedimki kendi kendime hadi be gulum05 yaz artik suraya vizem cikti diye dedim,,,okadar sevindimki anlatamam gorunce gozlerim doldu walla,umarim en kisa zamanda elinede ulasir ve sende en kisa zamanda buraya gelirsin esine yuvana ve yeni hayatina kavusursun sagsalim ins ins ins...tebrik ederim gozunuzaydin seninde esininde,,,allah mutlu mesut etsin bundan sonraki burdaki islemlerin sular seller gibi cabucacik olsun ins ins ins...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
sanslı arkadasım sana okadar cok tsk ederım kı
gercekten sen cok ıyı bırısın ve cok ıcten soledıgını gercekten hıssettım allah senden bınkere razı olsun allah tutugunu altın etsın cooooookkkk tsk ederım arkadasım.ALLAH ISINI GUCUNU RAS GETIRSIN
gercekten sen cok ıyı bırısın ve cok ıcten soledıgını gercekten hıssettım allah senden bınkere razı olsun allah tutugunu altın etsın cooooookkkk tsk ederım arkadasım.ALLAH ISINI GUCUNU RAS GETIRSIN
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
estagfurullah arkdsm o senin kendi iyiligin,gercekten icimden gectigi icin soyledim yoksa laf olsun diye soyleyip seni umutlandirmak cok uzucu olurdu,vicdanim el vermezdi,hatta icimden gectigi halde soylesemmi soylemesemmi diye,dedim simdi umitlendirmim ya icimdeki ses beni yaniltiyosa erken cvp gelmesse vicdanim rahatsiz olcak dedim kendi kendime,ama icimdeki biseyler gelicek diyodu,dayanamadim yazdim,,ve erken cvp geldigi icidne okadar sevindimki anlatamam,,,icimdeki ses beni yaniltmadi ve senide bos yere beklentiye sokmamis oldugum icin ozellikle cok sevindim,,,allah sendende bin kere razi olsun arkdsm rabbim yeni yasantinda utandirmasin ins ins ins...ben tesekkur ederim arkdsm bukadar guzel dualar ettigin icin,,,rabbim hepimizin isini guucunu rast getirsin ins ins ins,,,Gülüm05 yazdı:sanslı arkadasım sana okadar cok tsk ederım kı
hollandadayim(2008-5)