arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
caner007
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda

arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???

Mesaj gönderen caner007 »

arkadaslar, Ben ise baslayali 1 ayoldu ,suresiz kontratim var islemleri daha erken baslatma ihtimalim varmi acabaa ,yoksa 3 ay beklemmi gerekiyor ,bide bankaya giren banka kagitlarida
olmasimi gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim :?

pasakurt
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda den haag

Re: arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???

Mesaj gönderen pasakurt »

arkadasim suresiz dedigin vast kontrat oluyor onun olmasi vizenin daha cabuk cikmasini saglar tab.fakat maasin miktari senin kontrat kagidin maas kagidin gibi vs. ve turkiyeden gelicek evraklar var bunlarida tamamlayip hemen istegini baslat uc ay bekleme diye birsey yok.benim esim ise basladigi anda yapti hemen icin rahat olsun

fano
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: amsterdam

Re: arkadaslar suresiz kontrat maas kagiti kac aylik lazim???

Mesaj gönderen fano »

arkadasim ..gerek yok 3 aylik beklemene... onlari sonra gonderebilirsin avukatin deyimiyle 1 aylik alinca banka girdisi ile gonder yeterli.. ind sonra isterse gonderirisin banka girdisi ile cunku senin kontratin yeni oldugunu onlarda gorucektir UWV den

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön