arkadaşlar ydım lütfen vizemde pürüzler var............????
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda- zaandam
Re: arkadaşlar ydım lütfen vizemde pürüzler var............????
arkadaslar guler mısın aglar mısın yaa ) buugun randevu ıcın tkrar aradım artık gorevlıler benı tanıyorlar konsolosluguun onundekı guvenlıklede cok ıyı anlasıyorum ) aradım dosyanın gelmesı gerekıyo dedı yıne ınd de soyle artık dedı se burdan bısey yapamazsın dedı:::) neyse aradık ınd mıdır nedır orayaı nolmusss para hesaba gecmemıs daha ama dekont var elımızde bankanın azızlıgıne ugradım yanıı:) yuzduk yuzduk kuyruguna geldım... vızeye adım adım yaklastımm...dualarınızla ısallah...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Beginner
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Aydin
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen
-
- Beginner
Re: arkadaşlar ydım lütfen vizemde pürüzler var............????
arkadaslar pasaporttan hala bı haber yok.. çarsamba gunu evrakları teslım ettım pasaportunu gonderecez dedıler daha kargodan bıle mesaj gelmedı.. acaba ask hayatımı mı begenmedıler dıye supheye kapıldım evrakların teslımınden sonra cok cok özel sorular sordular cevapları begenmemıs olabılırler mı. acaba bu sorulardan vızesıne red gelen var mıdır..