mvv vize basvurusu hakkinda yardim lutfen
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: hollanda
mvv vize basvurusu hakkinda yardim lutfen
meraba arkadaslar bi arkadasimin bi sorunu var yardim edebilir misiniz lutfen.arkadasim hollandada da turkiyede de bosanmis durumda ama turkiyede esinin soyismini silip kendi soyismini almis durumda.cocuklari kendi turk pasaportuna kayitli.cocuklarin herbirine kendine ait pasaport cikarttirmak istiyo ama onun icin babalarin iznine ihtiyac varmis.eski esiyle muhatap olmamak icin baska yol aramakta. ve turkiyeye gidince sorun olur mu cunku turkiyede kizlik soyismi hollandada esinin soyismi geciyo pasaportta.biraz karisik bi durum okuyup anlayan varsa bu konu hakkinda bilgisi olan varsa en kisa zamanda cevabini bekliyorum.simdiden cok tesekkur ederim