gecen hafta ısleme alındı mektubu geldi 3 ay ıcınde bıze ıleteceklermıs sormak ıstedıgım su
esımın sınırsız kontratı var ama ıse yenı basladı ve bız butun evrakları gonderdık ama maas bodrosu yok bundan dolayı bır sıkıntı cıkarmı sızce yada durumu bızım gibi olan ıse yenı basladıgından dolayı maas bodrosu gondermeyen varmı
İşleme alındı
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ıstanbul
- Yabanci_Ulke: belcıka
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: eskisehir
- Yabanci_Ulke: belcika-oudenaarde
Re: İşleme alındı
esin ab vatandasiysa sorun cikmaz burda bir suru tanidigim insanlar var issizlik maassi alipta eslerini getiriyorlar merak etme allahin izniyle tez zamanda cikar..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ıstanbul
- Yabanci_Ulke: belcıka
evet tskler verdıgın bılgı ıcın esım nl ve tr vatandası bende daha önce 2 defa hollandada bulundum umarım bunların etkısı olurda hemen verırler
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
arkadaslar benım esımde sızın esınız gıbı yenı baslamıstı ıse suresız kontratı vardı bız ılk bır aylık maas bodrosunu gonderdık daha sonrakı ıkı aylıgı aldıkca gonderdık yanı bole kabul edıyorlar merak etmeyın ama ılk maas bodrosunu alması lazım allah kolaylık versın....