VİZE ONAYI GELMEK BİLMİYOR!!YARDIM EDİN LTFN
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: utrecht
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
Re: VİZE ONAYI GELMEK BİLMİYOR!!YARDIM EDİN LTFN
noel haftası oldugundan dolayı tatil yapıyo olabilirler belkide
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: utrecht
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
Arkadaslar burda tatil filan degil sadece cocuklarin okulu tatil tum devlet daireleri calisiyor,,, noel tatilide zaten cumartesi pazara denk geldi, 1 ocakta cumartesi yani calisma gunleri tatil yok,,insallah kisa surede cevabiniz gelir, biraz sabir.
- xmultecix
- NT3
- Turkiye_Sehir: Turkiye
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Merhaba arkadasim vize onayi konsolosluga en az 5 is gunu icinde gelir bazen duruma gore bu sure
uzayabilir. Parayi yatirdiysaniz vede uzerinden soylenilen zaman gecti ise buyuk olasilikla bu hafta icinde
konsolosluga ulasir.
Kolay gelsin.
uzayabilir. Parayi yatirdiysaniz vede uzerinden soylenilen zaman gecti ise buyuk olasilikla bu hafta icinde
konsolosluga ulasir.
Kolay gelsin.
- ortakoy
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Türkiye_Aksaray
- Yabanci_Ulke: Hollanda
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
merak etme arkadasim, 1-2 gune kadar gelir, birde miktari dogru yatirdiginizdan eminmisin? yani 830 yerine yanlislikla 803 fln..bi arkadasimizin basina gelmisti sanirim oyle bisi, o yuzden gecikmisti..evet ind'yi aradiginiz zman muhatap oldugunuz insanlar genelde bilgisiz oluyo, biz de vizemizin onaylanip onaylanmadigini ogrenmek icin aramistik, bize daha gelisme yok bekleyin dediler, 1 saat sonra esimin abisi aradi vizeniz cikti dedi, o yuzden ind'ye mektup yollayin bi sorun olursa, aramak kar etmiyo..