evraklar hakkinda bir sorum oLcakti
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
evraklar hakkinda bir sorum oLcakti
Arkadaslar formul a ve b ye apostil yaptirdim yani sirada nufus kayit orneginede apostil yaptim zarari oLmaz faydasi oLur gibisinden.
Simdi ben yarin evraklari postaya verecem de nufus kayit ornegine tercume yapip ingilizceye noter tasdiki yapmama gerek varmi ind bilgi vermemis form da yazan evraklari gondereceksiniz demis form dada ayrintili yazmiyor.
nufus kayit ornegine ceviri ve noter tasdiki yaptirayimi_?
pasaportun butun sayfalarini ve kimligi sinav sonuc belgesini foto kopi yaptim vede 2 resim gonderecem
BiLen arkadasLar yari,n postaya verecem bir eksigim varmi yazarmisiniz Lutfen
Simdi ben yarin evraklari postaya verecem de nufus kayit ornegine tercume yapip ingilizceye noter tasdiki yapmama gerek varmi ind bilgi vermemis form da yazan evraklari gondereceksiniz demis form dada ayrintili yazmiyor.
nufus kayit ornegine ceviri ve noter tasdiki yaptirayimi_?
pasaportun butun sayfalarini ve kimligi sinav sonuc belgesini foto kopi yaptim vede 2 resim gonderecem
BiLen arkadasLar yari,n postaya verecem bir eksigim varmi yazarmisiniz Lutfen
11.01.2011 sinava girdim kazandim
04,02,2011 vizeye basvuru
04,03,2011 vize onaylandi
07.04.2011 hollandadayim
20.04.2011 1 yillik oturum karti aldim
07.04.2011 hollandadayim
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: konya
- Yabanci_Ulke: hollanda-ede
-
- NT2
- Turkiye_Sehir: Yozgat
- Yabanci_Ulke: Hollanda- hengelo (ov)
Re: evraklar hakkinda bir sorum oLcakti
ben nufus kayit ornegini ingilizce cevirttirdim sadeceee her ihtimale karsi.ve apostilli hepsi fotokopilerde tamam baska bir sey yok sanirim resim koydum 2 de tamamdir
derya bu ayri ayri dosyalama guzel bi konu tsk ederim acarmisin biraz nasil ayri ayri dosyaladinizzz
derya bu ayri ayri dosyalama guzel bi konu tsk ederim acarmisin biraz nasil ayri ayri dosyaladinizzz
11.01.2011 sinava girdim kazandim
07.04.2011 hollandadayim
07.04.2011 hollandadayim
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: KARAMAN
- Yabanci_Ulke: hollnda amsterdam
arkadaslar cogunuz evlilik cuzdani diyosunuzda o gerekli deil zaten belediyeden uittreksl basis administrasi cikartiyosunuz orda evli olup olmadiginiz yazili ind bunu istiyo
-
- Beginner
arkadaslar vergi odedine dair belge alinmiyo oyle bisey yok nl sadece yil sonu vergi hesaplanmasi olur az vergi aldilarsa tekrar vergi alirlar cok aldilarsa verirler ind gecmis yilin vergi heaplanmasini istiyo
-
- Beginner
gerek yok apastilli veya tercume etmene nufustan internaisnal istedinmi tam bilmiyom ama 15 dilde yazili