oturum kartı....

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İZMİR
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Re: oturum kartı....

Mesaj gönderen PisPire »

ind deki randevumuza gittik stikir yapistirmadilar ve gorusmeye gittikten 6 gun sonra (rekor da olabilir) eve ektup geldi oturumunuz kabul edilmistir diye...6 gun icinde yaaa:) kartinizi gelip almaniz icin ayrica bilgi verecegiz demisler...

Kullanıcı avatarı
justitie
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Amsterdam
Yabanci_Ulke: Amsterdam

Mesaj gönderen justitie »

PisPire yazdı:ind deki randevumuza gittik stikir yapistirmadilar ve gorusmeye gittikten 6 gun sonra (rekor da olabilir) eve ektup geldi oturumunuz kabul edilmistir diye...6 gun icinde yaaa:) kartinizi gelip almaniz icin ayrica bilgi verecegiz demisler...

Demistim sticker yapistirmadilarsa kartiniz kisa bir sure icerisinde gelecektir diye. Tekrardan tebrikler darisi 5 yilliga.
Student Rechtsgeleerdheid.

Hukuk Fakultesi Ogrencisi.

Mvv vize basvulari ve takip islemleriniz uzman bir sekilde yapilir.Her turlu sorunlariniz icin ozelden yazabilirsiniz. ( Vize , Vergi , Odenek vs vs )

ozl
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers

Mesaj gönderen ozl »

izmir38 yazdı:evet suan turkıyedeyım karta muracat ettım ama gelmedı tanıdıklarım benen sonra muracat ettı ıkı haftada geldı benımkı cıkmadı gelmesemde ıslerım aksayacaktı vermeselerde sonunda olum yok gıttık gorduk maas 1600 euro ev kırası 1000 euro hayatmı bu
:lol: :lol: :lol:
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru

ozl
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers

Mesaj gönderen ozl »

kartini almadan Turkiye ye gitmistin durumun ne oldu merak ettim. Bilgi verirsen yada bilen arkadaslar varsa arkadasimizin durumu hakkinda bilgi verirse sevinirim.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru

izmir38
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: holland

Mesaj gönderen izmir38 »

evet arkadaslar pazar gunu tekrar hollandaya geldim hic bir sorun yasamadim 6 aylik vize ile istediginiz kadar giris cikis yapa bilirsiniz ama hala oturum kartim gelmedi avukat tutacagiz galiba

PisPire
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: İZMİR
Yabanci_Ulke: HOLLANDA

Mesaj gönderen PisPire »

izmir38
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: holland

Mesaj gönderen izmir38 »

muracatim3.5 ay oldu hic bir eksik evrakimda yokmus tel actim oyle dediler ilgileneceklermis soylemleri bu 1hasftada kartini alan arkadaslarim var anlamak zor

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön