yorucu bir gündü...

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
yaseff
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: hollanda

yorucu bir gündü...

Mesaj gönderen yaseff »

remixbela
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: kayseri
Yabanci_Ulke: hollanda

Re: yorucu bir gündü...

Mesaj gönderen remixbela »

valla baya ugrastırmıslar ınsallah yarın obur gun pasaportunu alırsın zaten vizen onaylanınca teline msj geliyomus... hadi bakalım hayırlı olsun simdiden
24 kasım 2010da sınavı kazandım.
20 mayıs 2011 basvurum yapıldı nlden.
27 mayıs2011 basvrum isleme alınmıs.
28 temmuz 2011 hollandadayim///

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

evet arkdsm yaa baaya bi ugrasmissin ama seninde dedigin gibi kazanan sen olmussun bu turkiyede ugrastigin son zorluk olur hayirlisiyla vizeni alir hollandaya gelirsin ve burdaki islerinide kolayliklarla halledersin ins ins ins arkdsm...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

barakabeat
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam

Mesaj gönderen barakabeat »

merak etme verirler insallah vizeni.. ama haklisin onlarin kafa biraz gec basiyo banda cok sey yapmislardi gereksiz yere form dolfufrttum tam 3 saat bekletmislerdi beni de halbuki benim vizem geldi sadece almak icin cagirdilar beni bide gereksiz gereksiz kagit istemislerdi neyse diretmeden olmaz gerekirse 100 kere soliyeceksin hakliysan eger 100. de anliyolar :D hadi hayirlisi insallah kisa zamanda sende gelirsin buraya cunku daha burda bide oraya buraya gondercekler seni maratona hazir ol :D

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön